Gest incredibil la înmormântarea concurentului de la Puterea Dragostei care a murit de ziua lui

Publicat: 03/09/2019 | 11:22

Întreaga echipă, dar și fanii emisiunii Puterea Dragostei din Grecia sunt în doliu, după ce Panos Zarlas și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă, pe o șosea din Atena, chiar de ziua lui, când împlinea vârsta de 28 de ani. Tânărul a pierdut controlul, nu purta cască de protecție, iar medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

Panos este câștigătorul show-ului matrimonial Puterea Dragostei din Grecia anul trecut, împreună cu Stella Mizeraki, o concurentă cu care începuse o relație, dar de care se despărțise. Tânăra a făcut un gest impresionant în memoria concurentului, cerându-le fanilor lui Panos Zarlas și prietenilor săi ca la înmormântarea fostului concurent de la Puterea Dragostei să doneze banii pentru flori sau coroane pentru o fetiță bolnavă.

Stella Mizeraki de la Puterea Dragostei, îngenungheată de suferință

Stella Mizeraki a scris pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj sfâșietor în memoria lui Panos Zarlas, fost concurent la “Puterea Dragostei” și, totodată, câștigător al show-ului difuzat în Grecia. Cei doi au format un cuplu pe platourile de filmare ale cunoscutei emisiuni, însă, după ce au părăsit casa dragostei ei s-au despărțit. În urma separării, au rămas buni prieteni.

“Timpul nu se întoarce înapoi. Mi-aș dori să putem face asta, dar nu s-a întâmplat niciodată. Nu te-aș uita niciodată, indiferent de ce, pentru că am trăit atât de mult împreună. Acum nu mai am cuvinte să descriu ceea ce simt. Dacă ne vezi, îţi doresc să zâmbeşti şi să fii fericit acolo, sus. Pot să vorbesc despre tine tot timpul, despre sufletul tău, pentru inima ta, dar nu te pot aduce înapoi. Dumnezeu să îţi odihnească sufletul. Tu eşti îngerul nostru” este mesajul transmis de Stella Mizeraki, iubita lui Panos Zarlas.

Citește și...