Gest șocant făcut de două familii de romi! Și-au căsătorit copiii de numai 8 ani

Publicat: 15/11/2018 | 16:08

Chiar dacă în ultima vreme s-a discutat că tradițiile nunților cu minori nu mai sunt respectate în familiile de romi, se pare că realitatea este alta, iar aceste evenimente încă au loc și în zilele noastre. 

Nu mai este pentru nimeni un secret tradiția multor familii de romi care își căsătoresc copiii încă de la vârste fragede. Acest obicei se credea dispărut, totuși, în utlima vreme, însă realitatea nu este nici pe departe așa.

Recent,o familie de rromi a făcut mare nuntă, iar mirii nu aveau mai mult de 8, maxim 9 ani. Ea – o fetiță timidă, pe care femeile din familia „de fală” din care face parte au aranjat-o mai ceva ca pe o femeie în toată firea. Machiată strident, cu o rochie de culoare roz, pompoasă și plină de volane, din care îi lipseau cu desăvârșire sânii, căci aceștia nu apar în copilărie, cu părul buclat și mândră tare de evenimentul la care participa, miresica de-abia își dădea seama ce se întâmplă, căci cel mai probabil se credea o prințesă în centrul atenției, scri4e spynews.ro.

El – micuț, poate chiar mai mic decât ea, îmbrăcat lejer, într-un puloveraș gri și o pereche de pantaloni, un copil zâmbitor și șocat, totodată, de zarva de acasă. În timp ce mireasa minoră era pregătită de mama focului, mirele se învârtea buimac prin mulțime, în timp ce familiile celor doi aruncau cu bani la lăutari, iar aceștia doar…își făceau datoria.

Și, pentru ca totul să fie cu fast mai mare, o persoană din anturajul familiei „proaspeților căsătoriți” a postat imaginile pe Facebook, acolo unde au venit imediat valuri de reacții din partea oamenilor.

Citește și...