Gestul controversat pe care Adrian Minune l-a făcut de Paște! Karmen a oferit informații prețioase și dovezi clare, iar criticile au încetat

Publicat: 21/04/2020 | 11:41

Sfaturile autorităților din România în timpul războiului cu noul coronavirus au fost date ca să fie nerespectate… uneori! Această situație se potrivește perfect cu cazul lui Adrian Minune care a făcut un gest controversat de Paște. Mai multe persoane l-au taxat în public, însă, Karmen a oferit informații prețioase și dovezi clare, iar criticile au încetat.

Citește și: Adi Minune și fratele lui, târâți de rude într-un scandal: “Au sărit la bătaie, totul a plecat de la neveste…”

Adrian Minune nu a ținut cont sfaturile autorităților în prima zi de Paște

Celebrul cântăreț și-a luat soția de mână și cei doi copii mai mici, Adrian Junior și Adriana Simionescu, și au mers cu toții acasă la Karmen, chiar în ziua de Paște. Tânăra artistă locuiește cu frumoasa ei familie și socrii săi într-o vilă impunătoare. Întâlnirea a fost una extrem de emoționantă, mai ales că vedeta nu și-a văzut părinții și frații de două luni. Ei au imortalizat unul dintre momentele petrecute împreună, iar fata cea mare a lui Adi Minune a fost cea care a făcut publică una dintre pozele de album.

“Împreună suntem cei mai fericiți! • Perioada asta m-a făcut să apreciez ceea ce contează mai mult ca niciodată. După două luni, în Sfânta zi de Paști ne-am reunit, mi-a fost tare dor de ai mei. Familia este totul. Sper că ați petrecut frumos! Vă iubesc ❤️” este mesajul scris Karmen pe pagina ei de Instagram.

Nu rata: Fiul lui Adi Minune, mărturisire uluitoare despre Vulpița de la Acces Direct! Adrian Simionescu Jr. a filmat-o pe “vedeta” de la Antena 1

Karmen și Adrian Minune, criticați pentru că nu au respectat recomandările oficialilor de sărbători

La scurt timp de la postarea cântăreței, internauții s-au împărțit în două tabere: unii care le-au transmis gânduri pozitive și s-au bucurat pentru revederea lor, alții care i-au criticat.

“Sunteți faini!!!Dacă ați fi respectat și regulile, erați fantastici!!!!”, “Familia este cel important lucru de pământ… mă bucur că ai putut să fii alături de cei dragi după atâta timp, lumea este foarte invidioasă, este important ca tu să fii fericită”, “Mă bucur că ați petrecut Paștele împreună. Cel mai important lucru este că ați fost unii lângă alții și că sunteți o familie unită și frumoasă!” sunt trei dintre comentariile pe care Karmen le-a primit la poza publicată în prima zi de Paște.

Întristată de mesajele negative care i-au fost adresate, Karmen a dat replica în situația creată! Ea a explicat într-o înregistrare urcată pe Instagram Stories condițiile în care s-a reunit cu familia sa. Conform declarațiilor sale, toți membrii familiei cu care nu locuiește, deci, implicit, Cati și Adrian Minune, au fost testați pentru noul coronavirus, iar rezultatele au fost negative. La un moment dat, în timpul declarațiilor, artista a avut lacrimi în ochi și… cu greu și-a putut stăpâni plânsul când a mărturisit că, la finalul revederii, care a durat doar trei ore, mama ei, Cati Simionescu, a început să plângă. Aceasta s-a emoționat enorm gândindu-se că iar va trece o vreme până își va revedea fiica și nepoțica, Rosa, care se schimbă de la o zi la alta, a mai povestit fiica lui Adi Minune. În plus, ea a subliniat că este o mamă foarte responsabilă și s-a gândit mult la mica sa prințesă; tocmai din acest motiv și-a revăzut rudele doar după ce și-au făcut testele pentru SARS-CoV-2. Ieri, talentatul manelist a publicat poza de colecție din ziua de Paște, dar nu a scris niciun mesaj în dreptul ei, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

Adrian Minune a ignorat recomandarile făcute de autoritățile din România pe durata Sărbătorii Pascale. Karmen, fiica lui cea mare, a dezvăluit că întâlnirea s-a realizat doar după ce toți au fost testați pentru COVID-19 © Instagram/Instagram Stories
Adrian Minune a ignorat recomandarile făcute de autoritățile din România pe durata Sărbătorii Pascale. Karmen, fiica lui cea mare, a dezvăluit că întâlnirea s-a realizat doar după ce toți au fost testați pentru COVID-19 © Instagram/Instagram Stories

Citește și: Părinții fenomenului “Izoleta”, căutați de iUmor, Adrian Minune și… “Să terminăm pandemia, să înceapă paranghelia…”

Karmen, mustrată pentru cum își crește fiica

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, Karmen a fost mustrată de o mămică, pe care o cheamă Mihaela. Nu mică i-a fost surpriza acesteia în clipa în care a văzut cum i-a răspuns îndrăgita vedetă.  Aceasta i-a scris: “Mihaela, apreciez sfatul! Mulțumesc”, urmat de un emoticon prin intermediul căruia i-a transmis un pupic virtual.

Așa cum era de așteptat, sfatul Mihaelei a fost taxat de mai mulți dintre fanii lui Karmen. “Doamne ferește, da’ vedeți-vă de treaba voastră și lăsați femeia să îți crească copilul cum vrea și cum simte ea, că e mai bine. Când îi trebuie copilului lapte și scutece, de ce nu sunteți acolo să îi dați, coțofanelor. Să comentați știți…” este unul dintre mesajele făcute publice pe acest subiect.

Karmen a răspuns mesajului primit de la o altă mămică, pe care o cheamă Mihaela © Instagram
Karmen a răspuns mesajului primit de la o altă mămică, pe care o cheamă Mihaela © Instagram

Află și: Fiica lui Adi Minune, aspru criticată în public! Declarațiile lui Karmen i-au șocat pe toți: “Aveți o satisfacție! Bă, da’ asta nu înseamnă că…”

Fiica lui Karmen și a lui Bogdan  Căplescu s-a născut pe 1 august 2019. Micuța lor prințesă a primit numele Sofia Rosa Maria.

Citește și...