Gestul extrem al unui pusti de 13 ani! I-a furat cardul mamei si si-a cumparat jocuri de 500 de euro, apoi a luat o decizie soc

Publicat: 26/02/2014 | 20:20

Un copil in varsta de 13 ani a luat o decizie socanta, dupa ce si-a cumparat jocuri in valoare de 500 de euro de pe cardul mamei sale.

Henry Tattersall i-a furat cardul mamei lui si si-a cumparat jocuri pentru Xbox in valoare de 500 de euro. Cand si-a dat seama de isparava facuta de baiatul ei, mama lui l-a certat atat de rau, incat pustiul a luat o decizie incredibila.

Suparat, el a fugit in camera lui si s-a spanzurat, nu inainte de a anunta asta pe pagina lui de Facebook.

baiat

Copilul a fost descoperit fara suflare de sora lui mai mare si transportat de urgenta la spital, unde medicii au declarat decesul.

In urma cercetarilor, s-a descoprit ca baiatul nu a vut, de fapt, sa isi ia viata, ci doar sa atraga atentia. Dovada in acest sens sta faptulc a lasat usa deschisa la camera, cumva convins ca cineva va veni in camera lui.

„Cred ca Henry a fost si el socat sa vada cat de multi bani a cheltuit. Si el, si eu eram suparati. El era trist pentru ca cheltuit acesti bani intr-o perioada in care nu ne puteam permite asta. Practic, au fost 422 de lire in patru zile. A ramas socat cand a vazut”, a declarat mama lui pentru Daily Mail.

 

C.V.

 

 

Citește și...