Gestul fara precedent al unui puscarias de la Jilava! Asa vrea sa-si recastige nevasta aflata in libertate!

Publicat: 14/11/2015 | 12:49
Gestul fara precedent al unui puscarias de la Jilava! Asa vrea sa-si recastige nevasta aflata in libertate!

Nu mai este pentru nimeni un secret ca detinutii din Romania au telefoane mobile inteligente cu care stau toata ziua pe Facebook si vorbesc cu familia, cunoscutii si multe alte persoane.

Barbatul in cauza, pe nume Franco, este deosebit de activ pe reteaua de socializare, iar din postarile sale reiese ca executa 11 ani in Penitenciarul Jilava, de unde va iesi in curand.

franco jilava

De acolo isi face mai multe selfiuri zilnic, dar ipostazele sunt cam aceleasi, in concordanta cu celula in care este obligat sa-si petreaca majoritatea timpului, adica in pat, umbrit de o cuvertura, langa prosoapele de la geam sau la perete!

franco jilava

 

Postarile lui „Franco” sunt dedicate, insa, in exclusivitate nevestei, o anume „Elena Rebeca”. De altfel si contul de pe reteaua de socializare, „Franco Elena Rebeca” este facut cu gandul la partenera individului.

franco jilava

Din istoricul postarilor, mai aflam ca „Elena Rebeca”, aflata in Spania, este foarte geloasa, chiar daca isi stie barbatul departe de tentatii, in Penitenciarul Jilava, unde a ispasit ani grei de inchisoare!

franco jilava

„Cu asa nevasta fac 1.000 de ani de puscarie…sefa mea unica Elena”

„Nevasta mea regina mea. Lumea comenteaza abereaza dar tu sti bine tu esti viata pt mine. Lasa lumea sa vorbeasca sa priveasca dragostea noastra te iubesc geloasa mea(…) Puterea mea este nevasta mea, Elena mea…regina mea baza mea,Printesa mea,sefa mea, cu asa nevasta fac 1000 de ani de puscarie. Pt regina mea din Spania nevestica mea. Pentru sefa mea unica Elena” a scris detinutul, langa selfiurile pe care le dedica, in exclusivitate, sotiei!

franco jilava

 

„Franco” isi mai omoara timpul dialogand si cu prietenii virtuali, chiar si de sex opus. El isi cearta o amica pentru ca a indraznit sa se ia de „printesa” lui, care, asa cum spune amica lui Franco, „se baga k botu”

 

Elena Dobre al meu la Anu vine
Franco Elena Rebeca Da dar eu am fakut 11 ani ma eliberez termen
Elena Dobre Am inteles akum
Elena Dobre da caţi ani ai tu
Franco Elena Rebeca 33 dc? Par mai batran jejeje
Elena Dobre auzi tu ai nevasta in franta
Elena Dobre se baga k bot ea
Franco Elena Rebeca Elena nu vb k se baga k botu ia te rog frumos pt k nu avem cv ampreuna noi k sa vb asa

 

franco jilava

 

„Nu ma feresc k sunt la parnaie”

Fara sa se teama de consecinte, Franco dezvaluie locatia unde isi ispaseste pedeapsa, adica Penitenciarul Jilava „Nu ma feresc k sunt la parnaie” spune el, mandru. Elena, prietena lui virtuala, ii marturiseste ca sunt „colegi de suferinta”, si ca si jumatatea ei este inchisa: „Al meu e pe Colibasi”

 

franco jilava

Franco Elena Rebeca La jilava
Franco Elena Rebeca Nu mam suparat pt k nu ma feresc k sunt la parnae
Elena Dobre Am inteles
Elena Dobre Al meu e pe colibasi

(Gabriel Constantinescu)