Gestul incredibil facut de George, soferul kamikaze, inainte de producerea carnagiului!

Publicat: 29/09/2014 | 00:14


  Bucuresteanul care a ucis cinci persoane intr-un accident in care si-a pierdut si el viata si-a iesit din minti din cauza unei suferinte din dragoste. El si-a premedita moartea cu o zi inainte, insa nimeni nu s-a prins!

Cine l-a cunoscut pe George D., barbatul de 28 de ani care a ucis cinci persoane nevinovate in drumul lui spre moarte nu s-ar fi gandit niciodata ca acesta ar putea fi capabil de un asemenea gest. Cu doar o seara inainte de a-si planui moartea era dornic de distractie si a facut o invitatie in club prietenilor sai. “Cine vine in club?”.

In mintea lui se creiona insa deja un plan halucinant, pentru ca George a ascultat piesa “Inger si demon” a formatiei Nimeni Altu, ale carei versuri se termina cu “As vrea ca cineva sa ma bage in mormant/ Doamne da-mi pamant, dar promite-mi ca n-o s-o mai vad plangand!”.

George si-a planuit moartea pas cu pas

La doar cateva ore el a postat un mesaj de adio pe Facebook, insotit de mai multe poze cu el si fosta iubita, invocand o stare de depresie. Ce a urmat depaseste orice imaginatie! Pozele pe care le-a aratat prietenilor si le-a pus pe bancheta din spate a masinii si a pornit intr-o goana nebuna spre moarte!

Suferea de depresie

In tot acest timp, prietenii care au citit mesajul tulburator lasat de barbat i-au spus sa se calmeze fara sa-si imagineze proportiile tragediei vreo clipa.

George si-a planuit moartea pas cu pas

Degeaba au incercat prietenii sa-l sune, George nu a vrut sa mai vorbeasca cu nimeni. A deschis mobilul cu doar cateva minute inainte sa provoace carnagiul, iar una dintre prietenele lui si-a dat seama ca este la volan, insa tanarul nu sufla o vorba.

George si-a planuit moartea pas cu pas

George era intr-o depresie puternica dupa ce a fost parasit de iubita. Degeaba a incercat sa uite de durere mergand in excursii prin toata lumea, gandul i-a ramas tot la femeia pe care a iubit-o cel mai mult. Facuse o obsesie pentru ea si nu a mai putut sa se vindece de aceasta durere care il macina pe interior.

In drumul lui spre moarte, George a curmat vietile a altor cinci persoane, care au murit fara nicio vina. El a intrat in plin intr-o masina care se deplasa catre Campina, si in care se aflau trei adulti si doi copii care se intorceau de la pescuit. In urma impactului toti pasagerii au murit pe loc, inclusiv George.

“E un om bun, nu un ucigas. Nu ala era momentul in care trebuia sa moara. Voia sa si vada parintii inainte. Si-a deschis telefonul chiar inaintea accidentului si-am auzit tot”, a explicat una dintre prietenele lui George.

Citeste si Coincidenta macabra in familia avocatului sinucigas a lui Adamescu! Bunica lui a fost calcata de tren, in drum spre manastire!

(M.A.)
 

Citește și...