Gestul șocant al unei mame. A incendiat mașina în care se afla copilul său de 14 luni

Autor: T.S
Publicat: 22/05/2020 | 12:52
Gestul șocant al unei mame. A incendiat mașina în care se afla copilul său de 14 luni

O femeie de 32 de ani din în Columbia, Carolina de Sud, Statele Unite, a încercat să își ucidă fiul, în vârstă de 14 luni, dând foc mașinii în care se afla bebelușul. Incidentul s-a petrecut pe 17 mai, iar copilul se luptă pentru viață.

Martorii povestesc că mama, Caylin Allise Watson, a privit pasivă cum flăcările au cuprins mașina în timp ce fiul ei , blocat pe scaun urla încercând să strige după ajutor. La scena oribilă au fost martori mai mulți șoferi care s-au oprit și, realizând situația, au încercat să scoată copilul din interiorul mașinii în timp ce au chemat intervenția pompierilor și a poliției, scrie Abcnews4.com.

Copil a supraviețuit, dar este în stare critică

Bebelușul a fost scos din vehicul în viață, dar cu arsuri grave ale corpului inclusiv pe față, mâini si picioarele. Apoi, micuțul a fost transportat la Augusta Burn Center din Georgia, unde a fost deja supus unei intervenții chirurgicale de urgență.

Femeia a fost arestată și acum este acuzată de incendiu de gradul I și tentativă de omor . În prezent, este reținută în Centrul de detenție Alvin S. Glenn fără cauțiune.

Tatăl băiatului , Steven Bramsen, a lansat o strângere de fonduri pe platforma GoFundMe pentru a pentru a plăti facturile medicale ale copilului. Între timp, investigațiile continuă să încerce să înțeleagă motivele care au determinat-o pe tânăra de 23 de ani să facă un gest similar.

Citește și...