Gestul șocant făcut de fiul Zinei Dumitrescu. S-a ales cu toată averea, dar nu a iertat-o nici măcar după moarte

Publicat: 18/05/2020 | 08:52
Gestul șocant făcut de fiul Zinei Dumitrescu. S-a ales cu toată averea, dar nu a iertat-o nici măcar după moarte

S-a împlinit, în martie, un an de la moartea Zinei Dumitrescu, însă nici măcar acum fiul ei nu a putut să o ierte. Cătălin i-a cheltuit „mamei Zina” toată averea și nici măcar nu și-a adus aminte să organizeze vreo slujbă de pomenire, în memoria acesteia.

Cătălin, fiul Zinei Dumitrescu nu a putut să-și ierte mama nici măcar după moarte. Deși toată lumea se aștepta ca marea creatoare de modă să aibă o viață perfectă, problemele nu au ocolit-o. Din cauza situației amoroase, Zina Dumitrescu a avut în mod repetat gânduri suicidale, motiv pentru care, în anul 2012, fiul său a adus-o la un azil de bătrâni. Tot la azil, singură, fără ca măcar să aibă o lumânare aprinsă, Zina Dumitrescu a murit în anul 2019, lăsând în lumea modei un mare gol.

CITEȘTE ȘI – DANA SĂVUICĂ, DEZVĂLUIRI DESPRE ZINA DUMITRESCU: „NU PUTEAI SĂ INTRI ORICUM ÎN ECHIPA DE AUR”

Zina Dumitrescu, bătută de primul soț, văduvă de două ori

Așa cum vă spuneam, Zina Dumitrescu a avut o viață extrem de grea. Deși pe plan profesional s-a bucurat întotdeauna de apreciere și iubire, în plan sentimental, lucrurile au stat cum nu se poate mai rău. Primul soț a supus-o de multe ori violențelor fizice, iar ceilalți doi soți au murit.

Din cauza carierei care îi ocupa foarte mult timp, Zina Dumitrescu a avut o relație rece cu fiul său, pe care nu a putut să o remedieze niciodată. La un an de la moartea creatoarei de de modă, Cătălin i-a cheluit toată averea, a vândut toate proprietățile și acum locuiește alături de familia lui, în Timișoara.

Potrivit informațiilor oferite de impact.ro, fiul Zinei Dumitrescu nu și-a adus aminte niciodată să facă o slujbă de pomenire în memoria mamei sale, dovadă că nu a putut să o ierte nici măcar după moartea ei.

VEZI ȘI – GEST INCREDIBIL FĂCUT DE FIUL ZINEI DUMITRESCU, ÎN ZIUA PARASTASULUI DE ȘASE LUNI, AL REGRETATEI CREATOARE DE MODĂ. “ASTA PARE URĂ!”

“Un băiat extrem de inteligent, dar total nepoliticos, cu un caracter agresiv. Pe când era copil, mama sa era tot timpul plecată în turnee și de aceea nu au avut deloc o relație apropiată. Zina s-a chinuit mai apoi să recupereze timpul și să se apropie de Cătălin, dar nu a fost cu putință. Plângea de fericire când era vizitată la azil de fiul ei.

Nimeni nu mai știe nimic de el, nu a vrut să țină legătura cu nimeni, chiar dacă noi ne-am fi dorit să îi rămânem aproape, să ținem legătura, să facem evenimente frumoase în memoria mamei lui”, a declarat una dintre prietenele apropiate ale mamei Zina, care a dorit să rămână sub protecția anonimatului, pentru a nu intra în conflict cu Cătălin, pentru sursa citată.

Citește și...