Gestul unui polițist din Cluj față de o bătrână care plângea de foame în fața unei benzinării a ajuns viral pe Internet! Ce a făcut omul legii

Autor: Angie Voicu
Publicat: 27/05/2018 | 10:48

Gestul unui polițist clujean a înduioșat mii de oameni. Omul legii a văzut o bătrână care cerșea plângând în fața unei benzinării. Nu a stat pe gânduri și s-a dus imediat în magazin pentru a-i cumpăra de mâncare bătrânicii. Omenia lui i-a surprins pe mulți, iar imaginile cu el au devenit virale pe rețelele de socializare. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Polițistul clujean a vrut să o ajute pe femeia care plângea în fața benzinăriei și i-a cumpărat un sandviș. Momentul a fost fotografiat, iar imaginile s-au viralizat foarte repede. Cei mai mulți oameni l-au lăudat pe polițist pentru gestul său, dar au fost și alții care l-au criticat pentru că s-a lăsat pozat și că încearcă în acest mod să câștige atenție. Cert este că imaginile cu bătrâna care plângea de foame și cu polițistul clujean au făcut înconjurul internetului. (Console si accesorii gaming)

„Respect pentru acest polițist care s-a gândit și la bătrânii țării noastre. Un exemplu de urmat. Cinste lui, părinților lui și a familiei lui. Unde sunteți voi, milionarii României, care vă lăfăiți în mașini de lux și palate de milioane?”, „Oamenii ca ăsta își merită locul de muncă. Un adevărat model. Așa ar trebui să fie toți polițiștii când întâlnesc bătrâni pe drum. Dumnezeu să-i poarte de grijă acestui om cu suflet bun”, „ Cinste lui ! De ce nu toți au același suflet bun ? De ce îi sărăcesc pe bătrînii care vând legume , verdețuri…pe la colțul străzii? Amenzi ! Ei nu au ce mânca și primesc amenzi ! Nu au nici ce vinde să-și plătească amenzile ! Ceea ce vând nu le ajunge nici pentru un kg de carne sau pentru dulciurile la care poftesc cu zilele ! Legumele… tot în burțile polițiștilor ajung….dar fără amenzi ! Să vi sa aplece ! Așa , poate , voi aveți ce vinde…să va vindecați , Polițiștilor -Hoți ! Legile vi le faceți voi ! De ce unii oferă mâncare, apa… și alții le iau și ultima fărâmitură , bătrînilor ! Să va fie Rușine !”, au scris internauții pe Facebook.

Citește și...