Gestul uriaş făcut de DJ HARRA pentru o fetiţă de 3 ani: ”Îmi donez ziua de naştere!”

Publicat: 22/03/2017 | 17:49
Gestul uriaş făcut de DJ HARRA pentru o fetiţă de 3 ani: ”Îmi donez ziua de naştere!”

Dana Neacşu, cunoscută şi sub numele de scenă DJ Harra, urmează să îşi aniverseze joi, 23 martie, ziua de naştere. Dana este hotărâtă să înlocuiască petrecerea clasică de aniversare cu participarea ei la un eveniment caritabil, “Seara pentru un suflet”, organizat pentru o fetiţă de numai 3 ani care trece prin niste suferinţe cumplite.

 Dana nu a stat să se gândească prea mult: “Da, vin. Vin şi cânt. Ce mod mai frumos de a-ţi petrece ziua de naştere decat făcând un lucru bun? Vin şi imi donez ziua de naştere! Pe această cale îi şi chem pe toţi prietenii care vor să mă sărbătorească să fie alături de mine in acest demers umanitar si mai mult, să nu cumva să dea banii pe flori. Să vina la eveniment, acolo se şi licitează nişte genţi, tablouri şi pot să imi cumpere cadou direct de acolo. Banii se donează integral către Maria Alexandra”, a declarat vedeta cu suflet mare.

Rolul de prezentator a fost asumat de Anca Serea Sină, o mămică des implicată în acţiuni umanitare, iar cel care va conduce licitaţia cât mai avantajos pentru Maria Alexandra va fi nimeni altul decât campionul naţional la motociclism Cătălin Cazacu. Evenimentului i s-au alăturat şi Roxana Nemeş, cunoscută pentru apariţiile ei dese în acţiuni umanitare. Nici artista Carmen Şerban nu a rămas indiferentă la cazul fetiţei şi a donat pentru licitaţie doua tablouri-goblen foarte valoroase şi cu valoare sentimentală:

Citește și...