Gestul uriaș făcut de Gigi Becali pentru Leo Iorga, înainte să moară

Publicat: 02/11/2019 | 14:58

Cunoscutul latifundiar Gigi Becali a făcut un gest uriaș pentru Leo Iorga în timpul războiului purtat de artist cu temutul cancer. Puțini au știut acest detaliu important care îi va lega pe cei doi pentru totdeauna.

Citește și: Ultimele declarații ale lui Leo Iorga, înainte să moară: “N-am vrut ca lumea să mă compătimească, dar…”

Gestul uriaș făcut de Gigi Becali pentru Leo Iorga, înainte să moară

Gigi Becali l-a ajutat cu bani pe Leo Iorga în urmă cu cinci ani, când artistul a fost supus intervenției chirurgicale pe creier. Patronul de la FCSB i-a oferit cântărețului 15.000 de euro, bani folosiți atât pentru operație, dar și în timpul recuperării pe tratamentele costisitoare. Vă reamintim că, în 2014, fostului solist al trupei Compact i-a fost extirpată o tumoră de 3 centimetri. Iar la scurt timp de la această intervenție, el a câștigat o luptă chinuitoare împotriva cancerului.

Din păcate, ulterior, maladia teribilă a recidivat, iar Leo Iorga s-a stins din viață astăzi. El ar fi împlinit luna viitoare, pe 2 decembrie, 55 de ani.

Citește și: Soția lui Leo Iorga, primele mărturii despre moartea artistului: “Este adevărat! S-a întâmplat total brusc, am apucat să-i 😢”

Pe 14 ianuarie 2019, Leo Iorga și soția lui, Paula, au aniversat nunta de perle – perla este rodul trudei de ani a scoicii, care adună nisipul fir cu fir. Așa se întâmplă și într-un mariaj care a ajuns la impresionanta vârstă de 30 de ani: este dovada încrederii, răbdării şi rezistenţei cuplului în faţa încercărilor numeroase din viață. Vezi AICI gestul emoționant făcut de cunoscutul artist cu ocazia acestui eveniment fericit din viața lui și a partenerei sale de viață.

Citește și...