Gheorghe Dincă a fost scos din arest! Decizie de ultimă oră în dosarul Caracal

Publicat: 25/11/2019 | 17:45

Gheorghe Dincă a fost scos din Arestul Central şi dus din nou la DIICOT. Criminalul din Caracal a vrut să-şi studieze din nou dosarul, să vadă exact ce probe au anchetatorii împotriva lui. Avocatul Claudiu Lascoschi a precizat la România TV că Dincă s-a dus din propria initiaţivă, pentru că a dorit să mai studieze dosarul.

E dreptul lui să îşi studieze dosarul de urmărire penală. E un drept fundamental. Nu este vorba de a vedea dacă sunt probe, ci pur şi simplu e vorba de dreptul lui de a vedea dosarul şi probele care se afla la dosar. E o cerere adresată de săptămâna trecută când s-a mai şi studiat dosarul şi acum a fost un studiu pe dosar. Aceleaşi volume au fost, nu celelalte pe care le aştept si eu„, a declarat avocatul.

Gheorghe Dincă a mai fost scos din arest pentru a-şi studia dosarul şi săptămâna trecută. El a fost dus la DIICOT după ce acesta a cerut, prin intermediul avocatului său, să primească acces la dosarul care îl vizează și să vadă ce probe au strâns procurorii până acum.

De ce refuză să mânânce ”Monstrul din Caracal”

Gheorghe Dincă a emis pretenții încă din prima zi a încarcerării sale, plângându-se că primește apă caldă din partea gardienilor, că stă într-o celulă prea mică și că este agresat verbal de ceilalți deținuți. La un moment dat, ”Monstrul din Caracal” a cerut și o Biblie, într-o încercare de a se ”apropia” de Dumnezeu după ce a comis atrocitățile de care este acuzat.

Acum, Gheorghe Dincă refuză să mănânce mâncarea din penitenciar, spunând că este prea… acră. Mai mult, criminalul a cerut să fie efectuată o… anchetă internă la bucătăria centrului de detenție.

”Într-una dintre ele cere să se facă o anchetă internă la bucătăria centrului de detenție, întrucât consideră că mâncarea ce i se servește în celulă e prea acră”, conform digi24.ro.

Citește și...