Gheorghe Dincă a recunoscut, în sfârșit, totul! Unde spune că a ascuns cadavrul Luizei și al Alexandrei

Publicat: 02/08/2019 | 13:27
Gheorghe Dincă a recunoscut, în sfârșit, totul! Unde spune că a ascuns cadavrul Luizei și al Alexandrei

Informații de ultimă oră în cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dincă le-a oferit anchetatorilor unele detalii extrem de importante, iar anchetatorii vor verifica toate acele gropi betonate din curtea acestuia.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, a declarat, vineri, presei, la Caracal, că vor fi cercetate toate zonele din curtea locuinţei lui Gheorghe Dincă, de echipe complexe. Printre cele verificate sunt şi gropile de beton.

„În baza unui nou mandat de percheziţie am intervenit la domiciliul inculpatului, urmare a preluării dosarului de la DIICOT ST Craiova la Structura Centrală. Vom efectua o cercetare criminalistică complexă şi amănunţită, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate, Institutul Naţional de Criminalistică, precum şi cu Serviciul Criminalistic din Poliţia Capitalei. Când vorbesc de o acţiune complexă, de o cercetare complexă, mă refer la faptul că vor fi sectorizate toate zonele, vor fi cercetate cu echipe diferite. De asemenea, se va avea în vedere şi vor fi verificate şi gropile acelea cu beton şi ciment după ce în prealabil vom face o degajare a zonelor respective”, a spus Porime.

Noi indicii care vor fi valorificate

Potrivit Mihaelei Porime, Gheorghe Dincă a oferit noi indicii care vor fi verificate. „A mai oferit noi indicii care vor fi valorificate şi verificate în cadrul anchetei. Nu pot spune la acest moment (ce indicii – n.r.). Noi am solicitat de ieri mandat de percheziţie domiciliară”, a afirmat Porime.

Procurorii DIICOT au reluat – azi – cercetările în cazul crimelor de la Caracal, făcând verificări la casa lui Gheorghe Dincă, unde au fost găsite probe de ADN aparţinând Alexandrei Măceşanu, informeză mediafax.ro.

ererere

Citește și...