Gheorghe Dincă ar fi avut un complice: ”Ea este cheia. Știe tot!”

Autor: A.N.
Publicat: 11/10/2019 | 20:31
Gheorghe Dincă ar fi avut un complice: ”Ea este cheia. Știe tot!”

Tonel Pop, avocatul familei Luizei Melencu, a declarat că Gheorghe Dincă nu a acționat singur. Complicele presupusului criminal din Caracal ar fi chiar soția lui.

”O să depun o upgradare a plângerii iniţiale contra familiei Dincă, în special a soţiei lui Dincă. Ea este cheia, din punctul meu de vedere ştie tot. Am urmărit ce a declarat, ce a făcut şi eu cred că s-a întâlnit cu Luiza acolo. Eu vă garantez că mint de sting toţi împreuna şi separat, nu am văzut tupeu mai mare în a minţi, mint într-un hal fără de hal. Într-o frază mint de trei ori sau se contrazic de trei ori. Declaraţia a durat câteva ore. Deci încep cu una, după ce li se pun întrebări vin cu o altă variantă, li se pune o întrebare încuietoare şi revin la prima, după care renunţă la celelalte două, trei şi vin cu a patra variantă”, a declarat Tonel Pop, conform RTV.

Gheorghe Dincă a fost audiat ore în şir, vineri, la DIICOT, unde este percheziţionat informatic un alt telefon mobil care îi aparține presupusului criminal din Caracal. Este vorba despre un telefon pe care anchetatorii l-au găsit mai târziu în casa lui Gheorghe Dincă. Oamenii legii vor să afle toate persoanele cu care Gheorghe Dincă a intrat în contact în perioada în care Luiza şi Alexandra au dispărut.

Tonel Pop susține, însă, că anchetatorii au tot amânat percheziția informatică: Am adus aminte anchetatorilor că de circa trei luni de zile au uitat telefonul deoparte și acum s-au trezit să facă percheziția informatică”.

Gheorghe Dincă are un singur regret – că a fost prins

Dincă a menționat că ambele crime s-ar fi produs în dormitor și nu în așa-zisa cameră a ororilor, pe care, spune el, o folosea doar pentru reparații.

În ceea ce le privește pe cele două victime, criminalul a susţinut că le-a omorât şi a menționat că s-ar fi înțeles cu ele să întrețină relații sexuale contracost. Referindu-se la Luiza Melencu, bărbatul a spus că, deși s-ar fi înțeles cu el să facă sex, fata ar fi râs de el pe motiv că este gras și bătrân. Din acest motiv, ar fi lovit-o cu pumnul, iar ea ar fi murit pe loc.

Se pare că, la o primă vedere, medicii au conchis că lui Dincă i se pare firesc să omoare un om și că singurul său regret este faptul că a fost prins.

 

Citește și...