Gheorghe Dincă i-a șocat pe polițiști. Mărturia incredibilă a unuia dintre anchetatori: „E mincinos​. E rece. Iar faţă de femei…”

Autor: Maria H.
Publicat: 18/08/2019 | 22:07
Gheorghe Dincă i-a șocat pe polițiști. Mărturia incredibilă a unuia dintre anchetatori: „E mincinos​. E rece. Iar faţă de femei…”

Unul dintre anchetatorii care participă la rezolvarea cazului din Caracal a făcut declarații uluitoare despre Gheorghe Dincă.

Omul legii a povestit că lucrurile sunt foarte greu de depistat în acest caz. Polițistul a precizat că întreaga situație este una dificilă pentru că trebuie să suporte căldura și un miros greu în fiecare zi de cercetări din casa lui Dincă.

„Să stai 9-10 ore îmbrăcat într-un costum din plastic într-o căldură amestecată cu un miros greu… nu a fost uşor. Dar mi-am făcut datoria. Am luat centimetru cu centimetru toată casa. Am găsit la un loc, amestecate, gunoaie,  haine,  fiare, probe. A trebuit să le luăm pe fiecare la mână şi să le alegem, ce aruncăm ce adunăm. Chiar şi o hărtie, care iniţial pare a fi un gunoi, poate fi o probă. Fiecare obiect colectat a fost fotografiat, ambalat şi trimis la analize. Grămezi întregi de haine. O mizerie şi un jeg… „, aşa descrie ofiţerul casa lui Gheorghe Dincă, potrivit Observator.tv

Mai mult decât atât polițistul care a reușit să stea de câteva ori de vorbă cu Gheorghe Dincă l-a caracterizat ca fiiund un om autoritar care inspiră frică.

„Este autoritar. Vorbeşte cu un ton mai sus decât interlocutorul lui. E mincinos​. E rece. E un om rece. Iar faţă de femei inspiră teamă. Are o privire răutăcioasă. Nu ştiu cât l-aţi putut filma voi. Dar e un om masiv. Are 1,90 şi 120 de kilograme”, a spus polițistul, potrivit Observator.tv

”Sunt lucruri care vor trimite anumite persoane la pușcărie”

Alexandru Cumpănașu dorește ca expertiza rămășițelor umane descoperite în curtea lui Gheorghe Dincă să fie analizate și în străinătate, cu atât mai mult cu cât, până în prezent, există doar o declarație ”soft” despre ceea ce s-a întâmplat în ”Casa Groazei” din Caracal.

„Din punctul meu de vedere nu există altă variantă că acest copil trăiește. Dacă rezultatele din străinătate vor arăta că există ADN acolo, nu o să spun că nu  e adevărat. Părinților nu le pot cere lucrul acesta, nici eu nu cred că mă voi putea împăca știind toate nenorocirile care vor ieși la iveală din investigația Secției Speciale de la Parchetul General. În prezent avem o declarație extrem de light, de soft despre ceea ce s-a întâmplat acolo. Sunt lucruri care vor trimite anumite persoane la pușcărie. Această luptă va fi până la final”, declarat Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

Citește și...