„Gheorghe Dincă nu a ucis-o pe Luiza”. Dezvăluire de ultimă oră care dă peste cap ancheta crimelor din Caracal

Publicat: 15/08/2019 | 08:56
„Gheorghe Dincă nu a ucis-o pe Luiza”. Dezvăluire de ultimă oră care dă peste cap ancheta crimelor din Caracal

Ancheta în cazul crimelor din Caracal este în plină desfășurare, noi detalii ies la iveală, iar specialiștii invitați în emisiuni încearcă să pătrundă în mintea criminalului Gheorghe Dincă și să înțeleagă ce l-a determinat pe acesta să recurgă la astfel de atrocități. 

Costică Ionescu, colonel în rezervă și fost ofițer la Poliția Omoruri, consideră că Gheorghe Dincă nu a fost un ”lup singuratic”, așa cum a fost prezentat în faza inițială a anchetei. Cel mai probabil, din punctul de vedere al specialistului, există mai multe victime și trebuie descoperire. Dar colonelul în rezervă Costică Ionescu afirmă, totodată, și că nu crede în moartea Luizei Melencu.

”Dincă nu este un singuratic, asta e clar. Eu nu cred nici că Luiza Melencu e moartă. Cel mai probabil, exista mai multe victime și trebuie descoperite. Fiecare descoperire pe el, pe Dincă îl slăbește. Alexandra a fost omorâtă pentru că a reclamat la 112, pentru că a sunat. Datele din anchetă merg pe ideea unei grupări de crimă organizată în acest caz, de asta dosarul este ținut la DIICOT”, a declarat Costică Ionescu la Kanal D.

”Tipul ăsta de criminal acționează în mod repetitiv și similar”

Un alt specialist, Andrei Banu, a apreciat că Gheorghe Dincă este un criminal în serie. „E un tip foarte calculat, care a acționat în mod premeditat, a încercat să șteargă toate urmele. Tipul ăsta de criminal acționează în mod repetitiv și similar”, a spus Andrei Banu, conform sursei precizate mai sus.

„La Dincă acasă ar fi trebuit făcute săpături arheologice, care înseamnă echipă, arheolog, utilaje. Locul trebuie perfect izolat și sectorizat. Trebuie să se instaleze și să nu se plece de acolo, să fie cercetare non-stop”, a adăugat Andrei Banu.

Citește și...