Gheorghe Dincă pune la cale un plan pentru a se sinucide? Ce spun reprezentanții penitenciarului

Autor: A.N.
Publicat: 19/09/2019 | 20:27
Gheorghe Dincă pune la cale un plan pentru a se sinucide? Ce spun reprezentanții penitenciarului

Gheorghe Dincă pune la cale un plan pentru a se sinucide? Ce spun reprezentanții penitenciarului după ce au aflat despre cererea bizară a criminalului din Caracal.

Gheorghe Dincă vrea să stea singur în celulă! Criminalul s-ar fi plâns că persoanele cu care este ”cazat” cu el în arest ar putea da informații în exterior și acest lucru ar dăuna în cazul din Caracal. Conform unor surse din interiorul arestului, Gheorghe Dincă avea doi colegi de celulă tocmai pentru a exista o supraveghere a comportamentului acestuia. Acum, însă, după cererea bizară pe care a avut-o, există suspicinea ca Gheorghe Dincă să încerce să-şi pună capăt zilelor. (CITEȘTE ȘI: MĂRTURIE-BOMBĂ FĂCUTĂ DE GHEORGHE DINCĂ COLEGILOR DE CELULĂ DESPRE LUIZA)

”Cererea sa, așa cum am citit-o în presă,  m-a surprins, pentru că îl știm ca fiind un tip calculat, care nu face gesturi inutile. Motivul pe care l-a invocat nu stă în picioare, existând suspiciunea că pune la cale o ieșire din scenă, cum îi zicem noi. Cu alte cuvinte, ne-am putea confrunta cu o tentativă de sinucidere. Care este mult mai ușor de realizat dacă este pus singur într-o celulă. Practic, este imposibil să supraveghezi pe cineva 24 de ore din 24, de aceea prezența unor alți oameni cu el în celulă, ne ajută mult”, a declarat unul dintre angajaţii sistemului penitenciar pentru evz.ro.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că Gheorghe Dincă va fi adus vineri în Arestul Central al Capitalei în vederea continuării analizei comportamentale, dar și pentru realizarea unei expertize psihiatrice și a testului cu poligraf. Totodată, anchetatorii ar urma să continue audierile în cazul său alături de avocații familiilor Luzei și Alexandrei. (VEZI ȘI: UNUL DINTRE PROCURORII CARE S-A OCUPAT DE CAZUL CARACAL A FĂCUT UN ACCIDENT VASCULAR)

În cazul lui Gheorghe Dincă procurorii au dispus pentru prima dată efectuarea unei analize comportamentale la începutul lunii septembrie. Magistrații Tribunalului Olt au decis, miercuri, să prelungească, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă cu încă 30 de zile, până în 24 octombrie.

Citește și...