Gheorghe Dincă, sentință blândă?! “Poate fi judecat doar pentru…”

Publicat: 09/11/2019 | 15:20

Gheorghe Dincă ar putea fi judecat doar pentru sechestrare și viol. Ar putea scăpa, astfel, de acuzațiile de crimă, așa cum susține Mihaela Brooks, celebrul profiler româno-canadian, care a analizat inclusiv cazul Mădălinei Manole, unde a arătat, în mare măsură, că nu este vorba de o sinucidere.

Odiosul Dincă poate fi judecat pentru sechestrare si viol, dar probele contaminate nu pot demonstra că Alexandra a fost ucisă în butoi„, a precizat Mihaela Brooks.

În plus, a făcut publice mai multe imagini de la casa lui Gheorghe Dincă în care se observă, imediat după intervenția anchetatorilor, mânuși chirurgicale și diverse obiecte folosite de criminaliști și abandonate la fața locului.

Concluzia este că în lipsa unui cadavru, este foarte greu să condamni un presupus criminal. Astfel că Gheorghe Dincă ar putea scăpa de acuzațiile de crimă. Și ar urma să facă doar câțiva ani de închisoare doar pentru sechestrare și viol. Este suspectat că ar fi ucis cel puțin două tinere, pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

S-a aflat unde a îngropat-o Gheorghe Dincă pe Alexandra?!

Alexandra Măceșanu este ultima tânără pe care Gheorghe Dincă a răpit-o apoi, se pare, ar fi omorât-o. Dar ancheta este departe de a se fi încheiat. Astfel, o echipă a căutat osemintele fetei de 15 ani la cimitirul din Caracal.

Se suspectează faptul că acestea ar fi ascunse chiar în mormântul părinților monstrului din Caracal. “Au intrat în cimitir, m-au întrebat care e mormântul familiei lui Dincă Gheorghe şi le-am arătat. Aici, au verificat dacă umblase cineva la stratul de beton”, a declarat șeful groparilor din cimitir.