Ghiorghiu, încă o prezicere cutremurătoare pentru români: ”Să ne rugăm Bunului Dumnezeu!”

Publicat: 11/04/2019 | 15:58
Ghiorghiu, încă o prezicere cutremurătoare pentru români: ”Să ne rugăm Bunului Dumnezeu!”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu face încă o prezicere înfiorătoare! Este vorba despre un cutremur puternic, care va da fiori românilor, după cum zice ea.

„În această dimineață mă trezește o lumină albă și strălucitoare, lumină ce-mi arată o cameră cu tot ce este nevoie ca să fie locuită. Brusc, începe un cutremur intens, cutremur ce face ca mobilierul din cameră să se miște de pe loc, iar lustra din plafon să se clatine tare.

Dragii mei, vom auzi de un cutremur intens, cutremur ce va da fiori reci celor care vor avea parte de el. Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului, ca să ne apere pe noi toți și pe frații noștri care sunt sau vor fi la mare necaz”, este mesajul transmis de Maria Ghiorghiu, pe blogul său.

Ce spunea Maria Ghiorghiu cu o zi înainte

Clarvăzătoarea a vorbit despre momentele grele care îi așteaptă pe români, dar și despre persoana care i-a dezbinat pe aceștia. „În aceasta dimineata mă trezește un glas care spune ceva tare, tare dureros. Glasul a spus și un nume, un nume care a condus la dezbinarea românilor. Eu nu voi da acest nume, deoarece, știm cu toții cine i-a dezbinat pe români și cine a făcut ca românii să lupte împotriva românilor. 

Dragii mei, cu siguranță peste ani,ne vom aminti cu durere și cu groază despre această situație.
Ceea ce urmează a se petrece în România și cu România, se va datora în mare parte acestui om care, i-a determinat pe români să lupte contra români;care a călcat și călca în picioare, tot ce este frumos și bun, tot ce este Tradiție în România. Și pentru ce ?”
 a povestit Maria Ghiorghiu, pe blogul său.

Citește și...