Ghiţă Balmuș face acuzaţii grave la Survivor! Cum i-a susprins pe Elena şi Sonny Flame, sub pătură

Publicat: 07/04/2020 | 11:47

Ghiţă Balmuș a făcut acuzaţii grave în timpul show-ului “Survivor România” de la Kanal D! În cadrul ceremoniei din jurul focului, sportivul a dezvăluit cum i-a susprins pe Elena Ionescu şi Sonny Flame sub pătură, iar aceștia din urmă au răbufnit.

Citește și: Dan Cruceru, trei luni departe de soție și copii. Mesajul emoționant postat de prezentatorul de la “Survivor România”. “Ultima poză făcută împreună. Eu am plecat să…”

Ghiţă Balmuș face acuzaţii grave la Survivor România

Ghiță Balmuș a subliniat că Elena Ionescu şi Sonny Flame sunt mereu împreună, nedezlipiți chiar și când dorm, iar aluziile sale i-a enervat pe cei doi.

“(…). Singură, Elena îndepărtând-o pe Asiana – din punctul meu de vedere – în momentul în care Sonny Flame a intrat în competiție. Și de ce spun asta?! În momentul în care Sonny Flame a intrat în competiție, Elena a simțit nevoia să stea nonstop cu Sonny. Nonstop pe plajă, nonstop sub pătură, nonstop cu cana în mână, nonstop două persoane, una lângă cealaltă. Asiana , brusc a fost mutată și de la locul de somn, s-a trezit între Cezar și Mihai, nemaifiind… nemaiavând locul ei. Eu nu am făcut nimic față de Asiana, să o atrag alături de mine, să îi spun ceva, absolut nimic. Eu mi-am văzut de treabă în continuare, am discutat și cu Mihai, am discutat și cu Cezar, am discutat și cu Asiana, și cu toată lumea. Într-adevăr, discuțiile mele sunt mai mult pe partea celor patru și mai puțin pe partea celor doi, pentru că Sonny a spus din prima: Nu simt nicio legătură, nu simt nimic. Și cu Elena nu poți să ai o discuție, din punctul meu de vedere, eu, personal, nu pot”, a declarat Ghiță Balmuș în cadrul emisiunii “Survivor România”.

Când au auzit declarațiile sportivului, Elena și Sonny Flame au spus la unison: “E o mizerie!”. În plus, îndrăgitul cântăreț este căsătorit și are și copil.

“Sincer, Dan, sunt foarte scârbit de aceste discuții și eu sunt genul de om care își recunoaște faptele, mai ales atunci când îmi dau seama că greșesc. Dar, se pare că Ghiță n-are cum să facă asta, că n-are coloană vertebrală, se vede. El, în ultimul consiliu, a afirmat că a ieșit pe potecă cu Asiana să vorbească despre facultate, și-au dat seama după două luni și jumătate că ei sunt la aceeași facultate. Și nu a avut puterea să recunoască că a îmbârligat-o, de fapt, pe Asiana și a întors-o împotriva echipei noastre. Nu are nici acum văd și evită întrebarea ta și nu știu ce aș mai putea să spun”, a mărturisit artistul Sonny Flame.

Află și: Elena de la Survivor România, totul despre relația cu Sonny Flame. Cum se apără artista, după ce a fost pusă la zid: „Eu am greșit că…”

“Noi, până să vină vină cei doi noi, eram patru și doi – se vedea de la o poștă. Și la cei doi, mă refer la Ghiță și Grațiela și ceilalți eram ceilalți patru, care, la un moment dat, am tot dat noi pe traseu și eram acolo, un nucleu strâns și trăgeam”, a afirmat Asiana Peng, care era în stânga lui Sonny Flame și în dreapta Elenei Ionescu.

Nu rata: Eliminată de la “Survivor România”, Grațiela Duban a revenit în țară. “Lumea pe care am lăsat-o, am regăsit-o cu fundul în sus!” Cum au surprins-o soțul și fiul

Elena Ionescu, amenințată cu bătaia de Ghiță Balmuș

În echipa “Faimoșii” de la “Survivor România” tensiunile au atins un nou apogeu! Cântăreața Elena Ionescu a fost amenințată cu bătaia de Ghiță Balmuș și puteți vedea scenele incredibile în clipul de mai jos. Reality-ul este difuzat la Kanal D patru zile consecutiv, de sâmbătă până marți, de la ora 20:00!

Citește și: Dan Cruceru, anunț pentru familiile concurenților de la “Survivor România”, în plină pandemie de coronavirus. “Noi, aici, suntem…”

Cine este Ghiță Balmuș de la “Survivor România”

Ghiță Balmuș (27 de ani), este unul dintre concurenții echipei “Faimoșii” de la “Survivor Romania”. El și-a petrecut copilăria în Arad, apoi s-a mutat în Cluj, unde a practicat baschet la Universitatea Cluj. Drumul sportivului l-a adus până în Capitală, unde a jucat pentru “Steaua București”, experiență pe care o consideră definitivă în formarea lui ca persoană și sportiv. În prezent, sportivul activează la “Agronomia București”.

Cea de-a doua ocupație a lui Ghiță Balmuș este cea de preparator fizic la echipă și antrenor la grupa de fete, pentru categoria de joc 3 la 3, o nouă proba olimpică. Înainte să înceapă filmările pentru “Survivor Romania”, el a spus despre participare că această compeție îi va testa limitele. El mizează în luptă pe punctele forte, dar și pe spiritul de echipă și background-ul sportiv.

Citește și...