Gică Popescu a primit vestea cea mare! Va fi eliberat! Afla data exactă când va ieşi din închisoare!

Publicat: 14/02/2015 | 12:34

In 2015, pe langa Jean Padureanu, cel care asteapta sa fie eliberat in aceasta primavara, Gica Popescu este un alt condamnat din Dosarul Transferurilor care a primit asigurari ca poate merge acasa. Acest lucru s-ar putea intampla in toamna!

Anul 2015 poate aduce eliberarea a doi dintre oamenii de fotbal retinuti in Dosarul Transferurilor. Este vorba de Jean Padureanu (78 ani) si Gica Popescu.

CANCAN.ro a scris ca “Tata Jean” a primit asigurari de la avocatii sai ca, in aceasta primavara, dupa ce va ispasi o treime din pedesapsa sa de 3 ani si 4 luni, dosarul sau va merge in comisia de evaluare si este foarte posibil sa fie lasat in libertate

Jean Padureanu a fost condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare
Jean Padureanu a fost condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare

.
Popescu asteapta sa ispaseasca jumatate din pedeapsa

Vestea buna vine si pentru Gheorghe Popescu, cel care are pedeapsa cea mai mica din acest dosar, 3 ani, o luna si 10 zile.

Gica Popescu se roaga sa fie eliberat cat mai repede
Gica Popescu se roaga sa fie eliberat cat mai repede

Astfel, in toamna, mai precis in apropierea datei de 1 octombrie, cand fostul international roman va ajunge la jumatate pedepsei, aparatorii “Baciului” vor sa ceara eliberarea acestui. Si in cazul lui, avocatii spun ca sunt sanse foarte mari pentru un raspuns favorabil. Popescu a fost un detinut model, a scris si o carte, iar uneori nici macar nu si-a fructificat cele patru vizite pe care le avea, lunar, conform regulamentului.

Popescu a primit cea mai mica pedeapsa din Dosarul Transferurilor
Popescu a primit cea mai mica pedeapsa din Dosarul Transferurilor

 

CITESTE SI: 

Gica Popescu, lovit din toate partile! Aflat in puscarie, fostul international a aflat ca…

Destramare inevitabila in familia lui Gica Popescu! Ce s-a intamplat cu Baciul imediat dupa ce a intrat in puscarie!


A scris o carte cu un titlu foarte complicata

Gica Popescu a fost inchis in martie 2014
Gica Popescu a fost inchis in martie 2014

Dupa gratii, marele fundas al Generatiei de Aur a scris si o carte, iar acest lucru o sa-l ajute in momentul in care o sa ceara eliberarea. Titlul lucrarii publicate de Popescu la o editura din Craiova este extrem de complicat: Abordari teoretice si practico metodice ale predarii jocului de fotbal in centrele de copii si juniori din perspectiva interdisciplinara.
 

Citește și...