Gigi Becali a donat o sumă fabuloasă pentru salvarea lui Sebastian, după ce Victor Ciutacu a făcut un apel emoționant

Publicat: 01/06/2018 | 19:33

Gigi Becali și Victor Ciutaciu au îngropat securea războiului pe care l-au purtat atâta timp ca să îi ofere o șansă la viață unui copil care are nevoie de o sumă mare de bani ca să învingă o maladie cumplită. Cunoscutul jurnalist a dezvăluit în urmă cu câteva ore că patronul de la FCSB a donat o mică parte din cheltuielile necesare pentru intervențiile medicale de care Sebastian are nevoie. (Oferta speciala playstation)

Într-un mesaj postat pe Internet, Victor Ciutacu a mărturisit că familia lui Gigi Becali i-a oferit 20.000 de euro lui Sebastian ieri, chiar de ziua lui de naștere. Cunoscutul moderator TV i-a mulțumit public patronului de la FCSB pentru gestul său. Gheorghe Popescu și Florin Chilian s-au alăturat și ei acestei cauze nobile. (Super oferte la accesorii gaming)

“Uneori, din păcate, linia de demarcație dintre viață și moarte e marcată cu bani. Sebastian a primit, astăzi, de ziua lui, 20.000 euro. De la familia lui Gigi Becali; cu care m-am certat vârtos din motive care nu fac obiectul confesiunii mele publice. Care a donat – știu, culmea, fără să se bată cu pumnul în piept – o sumă care ar putea însemna cel mai însemnat cadou pentru sărbătoritul zilei: viața. Și care a încercat din răsputeri ca eu să nu aflu. S-a întâmplat să fiu mai ager decât el. Și-i mulțumesc public pentru gest. Pentru că, dincolo de orgolii, a arătat că e om.
Cât despre Sebastian, el e un învingător. Pentru că, fără să facă nimic în acest sens, m-a scos din hibernare. Hai, campionule, la mulți ani! Fă-te bine, avem un meci de jucat împreună. Ne așteaptă și Gheorghe Popescu și, după aia, ne cântă Florin Chilian
P.S. Ca să preîntâmpin curiozitățile amuzate, da, m-a pufnit plânsul în direct”, a scris Victor Ciutacu pe pagina lui de Facebook.

Victor Ciutacu, apel emoționant pentru salvarea lui Sebastian

De câteva zile bune, cunoscutul moderator TV s-a alăturat campaniei în care se strâng bani pentru ca Sebastian să învingă boala cu care a fost diagnosticat. Ieri, el a lansat un apel emoționant în care a dezvăluit că băiatul luptător își dorește să devină fotbalist. Și… cum ieri a fost ziua lui de naștere, Victor Ciutacu i-a luat lui Sebastian un tricou cu numărul lui Mihăiță Neșu.

“Azi e ziua de naștere a acestui copil luptător. Pe-a mea i-am făcut-o eu cadou. Pe-a lui, fiind încă în spital, e mai greu s-o sărbătorească așa cum se cuvine și cum ar merita. Dar există oameni cu suflet mare care sunt alături de el. Unul dintre ei, al cărui nume rămâne confidențial până când (și dacă) va decide el și căruia chiar aș vrea să-i mulțumesc public, i-a dăruit azi 20.000 euro (totalul a depășit 50.000 și mai aștept o tură). Să se facă bine, să fie luptător și să joace fotbal. Pentru început, în tricoul lui Mihăiță Neșu, care-l așteaptă la mine în birou.”, a scris Victor Ciutacu pe cunoscuta rețea de socializare.

Și tu poți să deveni îngerul lui Sebastian, băiatul pentru care Gigi Becali a donat 20.000 de euro

Acestea sunt conturile deschise pentru salvarea micuțului luptător, care vrea să trăiască.

RO40BTRLEURCRT0435839601 – cont euro (Duţă Gheorghe Cosmin)
RO90BTRLRONCRT0435839601 – cont lei (Duţă Gheorghe Cosmin)

 

 

Uneori, din păcate, linia de demarcație dintre viață și moarte e marcată cu bani. Sebastian a primit, astăzi, de ziua lui, 20.000 euro. De la familia lui Gigi Becali; cu care m-am certat vârtos din motive care nu fac obiectul confesiunii mele publice. Care a donat – știu, culmea, fără să se bată cu pumnul în piept – o sumă care ar putea însemna cel mai însemnat cadou pentru sărbătoritul zilei: viața. Și care a încercat din răsputeri ca eu să nu aflu. S-a întâmplat să fiu mai ager decât el. Și-i mulțumesc public pentru gest. Pentru că, dincolo de orgolii, a arătat că e om.Cât despre Sebastian, el e un învingător. Pentru că, fără să facă nimic în acest sens, m-a scos din hibernare. Hai, campionule, la mulți ani! Fă-te bine, avem un meci de jucat împreună. Ne așteaptă și Gheorghe Popescu și, după aia, ne cântă Florin ChilianP.S. Ca să preîntâmpin curiozitățile amuzate, da, m-a pufnit plânsul în direct

Publicată de Victor Ciutacu pe 31 Mai 2018

 

SWIFT BTRLRO22 – pentru cei din străinătate

Săptămâna viitoare, spectacol caritabil “Suflet de erou”

Pe 9 iunie 2018, ora 18, Asociația Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie- Izvorâtorul de Mir” (A.M.V.V.D.)  organizează la Mănăstirea Dealu, de lângă Târgoviște, în curtea CRRR –AMVVD, spectacolul caritabil „SUFLET DE EROU VII”.

Evenimentul îşi propune strângerea de fonduri pentru construirea PRIMULUI CENTRU DE RECUPERARE REFACERE ȘI REABILITARE (C.R.R.R.) la standarde internaționale pentru tratarea și recuperarea fizică și psihică a militarilor veterani răniți în Teatrele de Operații, a militari veterani ce au rămas cu afecțiuni fizice si psihice pentru tot restul vieții, precum şi a familiilor militarilor căzuți departe de țară, sub drapelul României.

Locația se află aproape de Comuna Aninoasa, la Mănăstirea Dealu, județul Dâmbovița, unde, pe o suprafață de 102.000 mp2, AMVVD vrea să finalizeze construirea acestui centru care va cuprinde spații de tratament, cazare, recreere, locuri de joacă pentru copii, alte facilități pentru tratament și odihnă.

Credem că este important să participăm la acest proiect îndrăzneț în amintirea militarilor care nu au mai putut strânge în brațe persoanele dragi, din respect pentru militarii care s-au întors acasă cu mari probleme medicale (cu ambele picioare paralizate, fără membre sau cu tot felul de tije în corp) și cu afecțiuni post-traumatice și din solidaritate cu familiile pentru care cei dragi sunt acum nume pe o cruce  în cimitirul militar și a căror amintire o poartă, cu durere, în suflet.

La spectacol ne vor încânta: Reprezentativa Armatei României, Brigada 30 Gardă ,,Mihai Viteazul”, Trupa Maxim, Florin Chilian, RAOUL,  Ovidiu Someș Purdea, Radu Ciordaș, Nicoleta Vasile, Simona Dinescu, Trifu și Târgoveții, Ansamblul artistic Sonțe, Ioana Barbu și Andra Maria Petre.

Vă așteptăm cu deosebită plăcere să luați parte la spectacolul caritabil, alături de noi VETERANII, artiști, ambasadori, oameni politici, oameni de cultură, numeroase persoane din societatea civilă și, dacă considerați că putem beneficia de atenția și sprijinul dumneavoastră, suntem deschiși la orice discuție sau parteneriat.

Noi, veteranii care am servit interesul României în Teatrele de Operații, considerăm o onoare și un privilegiu dacă dumneavoastră vă veți alătura cauzei noastre și ne veți susține.

Trebuie să mulţumim cu emoţie adâncă militarilor şi civililor români, decedaţi sau răniţi, care s-au sacrificat în diverse Teatre de Operaţii, în unele dintre cele mai periculoase locuri din lume, aducând legitimitate, recunoaştere şi apreciere României. Faptele voastre vor rămâne în paginile de istorie a României pentru a servi drept model generaţiilor următoare.”

Participarea personalului Armatei României la misiuni în Teatrele de Operatii se desfășoară în condiții de risc ridicat, iar evenimentele sunt soldate, de multe ori, cu pierderi nedorite de vieți sau cu vătămări grave fizice și psihice în rândul militarilor.

Citește și...