Gigi Becali după ce a aflat grupa EL a FCSB: „Pac-pac, vine primăvara! Acum devin trufaş!”

Publicat: 25/08/2017 | 17:07
Gigi Becali după ce a aflat grupa EL a FCSB: „Pac-pac, vine primăvara! Acum devin trufaş!”

Gigi Becali şi-a schimbat 100% discursul după ce a aflat componenţa grupelor Europa League.

Dacă după eliminarea din Champions League suferită în faţa lui Sporting după umilinţa cu 5-1 de la Bucureşti afirma că nu-l interesează Europa League, imediat după tragerea la sorţi a grupelor, Becali a revenit asupra declaraţiilor date.

„A fost o declaraţie dată la cald, imediat după jocul cu Sporting. Normal că ne interesează Europa League şi nu vom juca cu rezervele. Pe Plzen am mai bătut-o, trebuie să ne calificăm de pe primul loc, vreau să ne calificăm în primăvara europeană. O să luăm 18 puncte. Primăvara, pac-pac, 18 puncte… Acum devin trufaş, îmi permit să fac asta. Nu prea am avut eşecuri cu echipe mai mici. Pregătiţi-vă pentru primăvară”, a declarat Gigi Becali.

Dacă finanţatorul a dat drumul la petrecere după tragerea la sorţi în schimb Nicolae Dică este mult precaut înaintea meciurilor cu Lugano, Hapoel Beer Sheva şi Viktoria Plzen, din grupa G a Europa League.

„Tragerea la sorţi ne-a adus o grupă echilibrată, în care toate echipele au şanse de calificare. Sperăm să avem evoluţii bune, să facem cât mai multe puncte, iar jocul nostru să fie pe placul suporterilor, pe care îi aşteptăm în număr mare alături de noi. Îi cunoştem foarte bine pe cei de la Viktoria Plzen şi îi vom studia atent atât pe cei de la Hapoel Beer-Sheva, care sunt campionii Israelului, cât şi pe elveţienii de la Lugano”, a declarat Nicolae Dică, pentru site-ul oficial al roş-albaştrilor.

                          

Autor: Cristi P.

Citește și...