Gigi Becali, gest fabulos! Ce a făcut milionarul pentru o bătrână care-și crește singură nepotul abandonat de părinți. “Am început să plâng!”

Autor:
Publicat: 12/07/2019 | 12:25

Gigi Becali este un om cu suflet mare, care ajută constant persoanele fără posibilități financiare. De altfel, la palatul său din Aleea Alexandru, este, zilnic, un adevărat pelerinaj. Zeci de personale așteaptă acolo ca latifundiarul să iasă și să le rezolve problemele.

Ne ajută, cum să nu ne ajute dânsul? E generos si sufletist. Ii e milă de noi, de amărâţi şi mereu ne dă câte ceva, cât consideră dânsul că merită fiecare. Stăm cât trebuie aici, acum s-a încălzit, a venit vara„, a spus un cetăţean care îl aşteapta, cu lacrimi în ochi pe Gigi Becali, chiar pe iarba din fața palatului. Lângă el se mai aflau și alți nevoiași.

Conform wowbiz.ro, chiar înainte de ziua lui, Gigi Becali a făcut un gest impresionant pentru o bătrânică pe care a găsit-o în fața proprietății lui, cu nepoțelul în brațe. Micuțul de trei ani a fost părăsit de părinți și a rămas în grija bătrânei.

Cu lacrimi în ochi, femeia i-a spus lui Gigi Becali că are o pensie mică şi a adunat restanţe de 3.000 de lei la întreţinere. Fără să stea pe gânduri, omul de afaceri a scos din buzunar 5.000 de lei, pe care i-a oferit bătrânei.

Nici n-am mai avut puterea să spun un mulţumesc clar, de emoţie. Am început să plâng de fericire şi nu pot să vă spun cât sunt de bucuroasă că, între atâţia oameni răi, există raza aceasta de lumină în persoana domnului Gigi Becali. Nu mai există în România un asemenea suflet„, a povestit femeia.