Gigi Becali, în acțiune, la “Palat”. Cum i-a “regalat” pe nevoiașii care îl așteptau cu mâna întinsă

Publicat: 01/05/2020 | 23:52

Echipat altfel față de cum ne-a obișnuit – cu pălărie, pantaloni de trening și vestă – Gigi Becali nu a neglijat doi nevoiași care îl așteptau ca pe pâinea caldă în fața „Palatului”. După un schimb de replici, omul de afaceri le-a oferit câte 200 de lei, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.  

Gigi Becali este un om cu suflet mare, iar pentru cei fără posibilități financiare este un adevărat zeu. De altfel, la „Palatul” său din Aleea Alexandru, este, zilnic, un adevărat pelerinaj. Oameni sărmani de toate vârstele îl așteaptă acolo pe multimilonar cu speranța că le va rezolva problemele sau că îi va ajuta cu bani.

(VEZI AICI: GIGI BECALI A ”EXPLODAT” ÎN DOROBANȚI! A DESCHIS PORTIERA MAYBACHULUI DE 200.000 € ȘI…)

Nevoiașii nu îi dau pace nici măcar pe durata stării de urgență și continuă să se strângă în fața proprietății pe care latifundiarul o deține.

S-a grăbit către nevoiași, peste linia continuă

Zilele trecute, Gigi Becali s-a deplasat de la vila din Pipera către „Palat”, la volanul unui superb Bentley Bentayga, pe care a plătit nu mai puțin de 250.000 de euro. Dornic să ajungă cât mai rapid la destinație, omul de afaceri a încălcat regulile de circulație și a întors bolidul de lux, pe dublă linie continuă. Nu a pus, din fericire, pe nimeni în pericol. Lângă porțile de acces pe proprietate, patronul FCSB-ului era așteptat de două persoane, o femeie și un bărbat. Motivul este lesne de înțeles.

Gigi Becali trece pe dublă linie continuă pentru a ajunge mai repede la palat

(CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI A CUMPĂRAT UN CAMION (LA PROPRIU) DE PRODUSE ȘI… LE-A DONAT LA ”MATEI BALȘ”)

“Omeniți” cu câte 200 de lei

Gigi Becali a încetinit și s-a oprit pentru câteva secunde în dreptul lor, potrivit imaginilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Ulterior, a deschis geamul mașinii și a scos o bancnotă de 200 de lei. Mult mai vigilent, bărbatul s-a dus glonț către latifundiar însă acesta i-a făcut semn să plece. Surprins, nevoiașul s-a dat câțiva metri mai în spate. Apoi, de “bijuteria” multimilionarului s-a apropiat femeia, care a început să-și spună povestea, una cu siguranță tristă.

REACȚIE. Gigi Becali, atac furibund la adresa românilor plecați în Germania și a lui Orban: Merkel își ia sclavii și după te aruncă precum o măsea stricată. Fii bărbat!

Imediat, Gigi Becali, dornic să respecte regulile de distanțare socială și în același timp să nu riște să fie infectat cu COVID-19, a aruncat pe fereastra Bentley-ului bancnota de 200 lei, pe care sărmana femeie a prins-o din zbor. Apoi, a închis geamul mașinii și a intenționat să se retragă. Doar că bărbatul, respins în primă fază de latifundiar, nu s-a lăsat păbubaș. Și, în cele din urmă, a fost și el răsplătit cu aceeași sumă.

Nevoiașii au primit câte 200 de lei de la Gigi Becali

(NU RATA: GIGI BECALI A FOST FILMAT LA TERASĂ CU UN CERŞETOR! S-A AFLAT CE AU ”NEGOCIAT” )

Luptă în stil propriu cu coronavirusul

După ce a mai ”bifat” încă două fapte bune, Gigi Becali și-a parcat bolidul de lux în curtea palatului și și-a văzut de treabă. De remarcat că omul de afaceri luptă în stil propriu cu coronavirusul. Nu poartă mască sau mănuși, dar își protejează capul cu o simpatică pălărie. În plus, de această dată, a renunțat la costumele de firmă, optând pentru o pereche de pantaloni de trening, pulovăr și vestă.

Gigi Becali, îmbrăcat cum rar îl poți vedea

PROBLEME pentru Gigi Becali în pandemie. Banii încep să vină greu: „Nu risc averea familiei”

Cum a făcut avere Gigi Becali

Gigi Becali este patronul FCSB-ului și unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. După Revoluție, grație unui împrumut luat de la Gică Hagi și a banilor pe care i-a moștenit, a început să importe din Turcia, cu ajutorul unor TIR-uri, blugi, țigări și săpun. Apoi s-a axat pe imobiliare. A cumpărat pământ și l-a vândut la super-preț.

(NU RATA: GIGI BECALI A DAT ÎN JUDECATĂ GUVERNUL! MOTIVUL: FABRICA DE ARMAMENT…)

În ediția 2017 a Top 300 Capital, Gigi Becali era cotat cu o avere de 400-500 milioane de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...