Gigi Becali, mesaj EMOTIONANT despre fetita disparuta: „Ce este mai frumos pe lume…”

Publicat: 16/02/2014 | 15:54

Iulia Cristina Ionescu, eleva in varsta de 15 ani disparuta miercuri in Capitala in drum spre scoala, a fost gasita sambata dupa-amiaza. Tanara a fost recunoscuta de un pasager din trenul in care se urcase la Suceava, cu destinatia Bucuresti.

Gigi Becali a fost foarte impresionat de cazul acestei fete, care isi dorea sa ajunga la o manastire.

Seful Stelei a vorbit de dupa gratii si a transmis un mesaj pentru parintii fetei.

„Fericiti parintii acelei fete si fericita Romania ca da nastere inca la sfinti. Ce este mai frumos pe lume decat sa fii mireasa lui Hristos”, a declarat Gigi Becali, conform Romania TV.

Un calugar i-a cumparat bilet
Seful de tren a spus ca, in momentul in care a ajuns la fata cu controlul biletelor, a stat de vorba cu ea dupa ce a recunoscut-o ca ar fi adolescenta disparuta, moment in care fata a devenit agitata si si-a sunat mama, spunandu-i ca se intoarce acasa, la Bucuresti.

Fata avea bilet pe ruta Suceava – Bucuresti, care i-a fost cumparat de catre calugar la casa de bilete din gara Suceava, a declarat Florin Catana, seful Politiei TF Suceava.

„S-a eliberat un bilet la ghiseu pentru un barbat in haine monahale. Nu s-a prezentat nicio fata la ghiseu”, a spus Catana.

Seful de tren a anuntat Politia la 112, insa adolescenta a fost preluata imediat de o patrula a Politiei Transporturi, aflata in trenul respectiv.

„Am spus ca astazi, cel tarziu maine, va fi gasita”

Daniel Ionescu, tatal Cristinei, a pastrat in permamenta legatura cu autoritatile si i s-au dat sperante ca in curand Iulia va fi gasita. Deocamdata, el nu a apucat sa stea de vorba cu fiica lui si nu stie ce a impins-o sa plece la manastire fara sa anunte pe nimeni.

Deja aveam unele indicii. Incepand de ieri, cand am vazut cum se lucreaza la acest caz, am spus ca sperantele mele au crescut cu 90%. Am spus ca astazi, cel tarziu maine, va fi gasita. Mi-au spus ca la ora 18:00 va fi facut comunicatul oficial. Sigur ca bucuria mea este mare. Nu am stat de vorba cu Iulia”, a spus tatal Iuliei Ionescu.

D.C.

Citește și...