Gigi Becali, sigur că va califica FCSB în grupele Europa League: „Noi avem 90%, ei 10%!”

Autor: Cristian P
Publicat: 22/08/2019 | 11:16

FCSB va susține – astăzi de la ora 21:30 – prima manșă a dublei din play-off-ul Europa League cu Vitoria Guimaraes. Duelul se va disputa la Giurgiu, teren pe care roș-albaștrii au disputat până acum meciurile considerate pe teren propriu în Europa League în acest sezon.

Gigi Becali a făcut show înaintea acestei partide. Deși vicecampioana trece printr-o criză fără precedent, fiind pe locul 11 în Liga 1 la distanță de 10 puncte de liderul CFR Cluj și s-a calificat cu șansă în play-off-ul Europa League, finanțatorul FCSB este convins că echipa sa va reuși să treacă lejer de portughezi.

„Şansele de calificare sunt de 90% noi şi 10% ei. Avem echipă prea tare, prea puternică şi încă nu sunt toţi, nu e Man încă, nu e Gnohere încă, nu e Pintilii refăcut 100%. Când vin ăia 15 meciuri la rând vom avea victorii pe linie. Ce mare lucru? Că, vezi Doamne, ce probleme are FCSB…nu are, tată, FCSB-ul probleme. De ce să mă îngrijoreze? Acum vine Pintilii, vine Gnohere…o să le dăm bătaie pe bandă rulantă, bam-bam-bam… sezonul regulat pe primul loc FCSB”, a declarat Gigi Becali.

Patronul FCSB nu a ezitat să recunoască public că va alcătui 11 de start al duelului de astăzi afirmând că la scos din formula de start pe goalkeeperul Andrei Vlad.

„Nu-l mai vedeţi oe Vlad, nu-l mai vedeţi…o să-l vedeţi, dar cine ştie, la anul poate”, a adăugat  Gigi Becali.

Duelul dintre FCSB și Vitoria Guimaraes va avea loc astăzi de la ora 21:30 la Giurgiu și va fi transmis în direct de  Pro Tv. Returul va avea loc pestte o săptămână în Portugalia.

Echipe probabile FCSB- Vitoria Guimaraes:
FCSB:
Bălgrădean – V. Crețu, Planic, A. Marc, Soiledis – Vână, Pintilii, Fl. Tănase – Oaidă, Fl. Coman, Gnohere
Antrenor: Vergil Andronache

Guimaraes: Miguel Silva – Sacko, Tapsoba, Pedrao, Hanin – Al Musrati – Rochihna, Pepe, Almeida, Davidson – Guedas
Antrenor: Ivo Vieira

Arbitru: Matej Jug. Asistenți: Matej Zunici, Grega Kordez (toți din Slovenia)

Citește și...