Gigi Hadid și Zayn Malik, din nou împreună! S-au sărutat în văzul tuturor

Publicat: 30/04/2018 | 21:39

Un lucru este cert! Inimii nu-i poți porunci! (AFLĂ DE AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Iar Gigi Hadid și Zayn Malik o știu cel mai bine. Cei doi au fost surprinși de paparazzi de peste Ocean în timp ce se sărutau cu foc, în văzul tuturor, pe străduțele din New York. 

Au încercat să stea departe unul de celălalt, dar le-a fost imposibil. Gigi Hadid și Zayn Malik au hotărât să mai dea o șansă relației lor. (AFLĂ DE AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Zilele trecute, cei doi au fost surprinși de paparazzi de peste Ocean în timp ce se sărutau, cu patimă, pe străduțele din New York. (CITEȘTE ȘI: DESPĂRȚIRE-ȘOC! ZAYN ȘI GIGI HADID ȘI-AU SPUS ADIO DUPĂ DOI ANI DE RELAȚIE)

În urmă cu 10 zile, Zayn a înnoptat la Gigi acasă

În urmă cu 10 zile, cântărețul Zayn Malik a fost surprins mergând în vizită la fosta sa iubită, Gigi Hadid. Nimic suspect, până aici! Doar că… vizita s-a încheiat a doua zi dimineată! Zayn Malik a fost surprins de paparazzi de peste Ocean în timp ce ieșea din casa fotomodelului purtând aceleași haine. Se pare că cei doi aveau de gând să-și salveze relația și iată că au reușit! (CITEȘTE ȘI: GIGI HADID, COMPLET GOALA PE COPERTA VOGUE!)

Citește și...