Home » Exclusiv » “Gina” din “La bloc” și-a acuzat soțul, în instanță, că este iresponsabil și… sforăie. Ce au decis magistrații

“Gina” din “La bloc” și-a acuzat soțul, în instanță, că este iresponsabil și… sforăie. Ce au decis magistrații

De: Daria Popa 14/10/2020 | 23:56

„Războiul” dintre celebra actriță de telenovele Ioana Picoș și fostul soț continuă. Cei doi au ajuns la cuțite în instanță și se pare că „Gina” din „La bloc” nu lasă nicio secundă garda jos. Actrița, cunoscută pentru rolurile interpretate la Acasă TV și Antena 1, își acuză fosta „jumătate” de iresponsabilitate însă magistrații au decis că probele prezentate de vedetă sunt insuficiente.

După ce a fost filmată de soțul preot-aspirant în fața bisericii, cu iubitul, iar acțiunea a părut desprinsă dintr-un scenariu de telenovelă, actrița Ioana Picoș și bărbatul alături de care are doi copii au ajuns din nou la cuțite. Cei doi se luptă în instanță pentru stabilirea programului de vizitare a minorilor, iar actrița își acuză soțul de iresponsabilitate.

Mai mult, actrița din „La Bloc” a invocat, în instanță, câteva motive de-a dreptul surprinzătoare pentru care le cere magistraților să nu îi mai permită fostului său soț vizitele la copiii pe care îi au împreună.

Unul dintre motive este acela că Mihai Făgădaru… sforăie!

Instanța a decis că argumentele aduse de Ioana Picoș nu sunt relevante și, mai mult de atât, motivele invocate în vederea privării soțului său de prezența gemenilor pe care îi au împreună au fost considerate neadevărate.

Ioana Picoș și soțul său se războiesc în instanță

Ce s-a întâmplat când copiii au căzut din pat

„În ceea ce privește critica pârâtei cu privire la faptul că reclamantul este o fire iresponsabilă, instanța observă însă că acestea sunt simple afirmații, neputând fi reținute în lipsa vreunui mijloc de probă. Pârâta nu a putut indica vreun eveniment concret în care să-l fi observat personal pe reclamant că a avut o atitudine necorespunzătoare în prezența minorilor.

Episodul evocat de pârâtă în care minorii au căzut din pat nu este edificator în relația copiilor cu reclamantul, dat fiind că, potrivit afirmațiilor reclamantului, evenimentul a avut loc atunci când copiii se jucau și că nu a condus la accidentarea acestora, având în vedere că patul era înconjurat de saltele cu memorie. Mai mult, percepția pârâtei privitoare la incapacitatea reclamantului de a îi îngriji corespunzător pe minori este nejustificată, în condițiile în care reclamantul s-a arătat dornic să respecte programul de somn al minorilor și regimul alimentar al acestora, considerând că este suficient un adult pentru supravegherea minorilor și putând, în caz de nevoie, să apeleze la mama sa.

În ceea ce privește susținerile pârâtei referitoare la lipsa de contribuție a reclamantului la cheltuielile necesare întreținerii minorilor, instanța le va respinge, pe de o parte întrucât nu sunt susținute de niciun mijloc de probă, iar pe de altă parte, deoarece acestea fac obiectul unei alte cauze și părțile nu ar trebui să se folosească de prezenta cerere pentru a își preconstitui probe. Raportat la obiectul prezentei cauze, instanța reține că reclamantul dispune de resurse materiale suficiente pentru a îi îngriji pe minori pe perioada desfășurării programului de vizită, întrucât acesta s-a reangajat de curând la o clinică medicală și dispune de un venit lunar suficient”, se arată în hotărâre.

„Argumentul că reclamantul are un somn profund și că sforăie va fi respins ca neîntemeiat”

Din partea instanței, Ioana Picoș a primit o lovitură dură. Susținerile acesteia au fost respinse, iar magistrații au decis că Mihai Făgădaru are toate condițiile pentru a petrece timp în compania gemenilor pe care cei doi îi au, împreună.

„Totodată, instanța va respinge susținerile pârâtei referitoare la necesitatea înapoierii minorilor în timpul weekendului în fiecare seara pentru a dormi în continuare la locuința acesteia. Instanța reține că, din probatoriul administrat în cauză reiese că reclamantul dispune de un spațiu corespunzător în care să se poată desfășura programul de vizită al minorilor, întrucât locuiește într-un apartament unde și-ar putea petrece weekendul alături de cei doi copii.

Argumentul că reclamantul are un somn profund și că sforăie va fi respins ca neîntemeiat, dat fiind că acesta nu reprezintă un motiv suficient pentru a nu i se permite tatălui să îi găzduiască pe minori peste noapte, pârâta neputând dovedi că reclamantul i-a neglijat în vreun fel pe minori din aceste motive.

Instanța reține că este important ca reclamantul să dispună, la rândul său, de un timp mai îndelungat cu minorii, cu posibilitatea rămânerii acestora peste noapte, în vederea consolidării unor legături personale reale dintre copii și tată”. 

Actrița Ioana Picoș și soțul ei, în vremurile bune
Actrița Ioana Picoș și soțul ei, în vremurile bune

Mihai Făgădaru susține că actrița Ioana Picoș îi îngrădește dreptul de a-și vizita copiii

Mihai Făgădaru spune că actrița îi îngrădește dreptul de a-și vedea copiii. Acesta susține că Ioana Picoș n-ar ține cont de decizia instanței de judecată, care a stabilit un termen clar de vizitare și preluare a celor doi minori de către tată.

”Este un strigăt de ajutor”

”Acesta este un apel al unui tată care își caută copiii. Ai mei. Este un strigăt de ajutor, pentru că toate celelalte soluții n-au avut rezultat (discuții personale, mediere, duhovnic, judecată). Deși am fost umilit public prin anunțul divorțului și motivul mincinos, am tăcut si am îndurat calomnierea mea și parțial oprobriul public. Dar nu voi tolera niciodată abuzul împotriva copiilor mei! Iar alienarea parentală și sechestrarea minorilor este un abuz! Nu mă interesează imaginea mea publică, mă interesează ca acești copii minunați să aiba dragostea tatălui lor. Mi-aș fi căutat copiii până la marginea pământului.

Sunt cel mai fericit tătic, dar care nu are parte de copiii lui. Să știți că durerea unui tată doare la fel. Știu, rufele se spală în familie, dar…CARE FAMILIE? Dacă de vocea rațiunii, de vocea justiției, nu ascultă, poate de rușine și de opinia publică va asculta. Este de neînțeles pentru mine de ce Ioana Picoș predică public virtutea familiei, dar nu o practică! Constat cu multă durere că își ratează viața jucând doar roluri de: soție, mamă, activistă pro viață/ pro familie.

Așa cum m-a înșelat pe mine, așa a reușit să înșele o țară întreagă, din păcate. Singura ei șansă de salvare este să lase măștile și să caute ajutor de specialitate pentru evidentele tulburări de personalitate de tip narcisic. Îmi doresc să se echilibreze pentru că iubirea mea, deși trădată, îi dorește binele, dar mai mult, pentru că acești copii trebuie să aibă o mamă echilibrată psiho-emoțional.

Am câstigat în instanță două procese pentru custodie comună, dar Ioana Picoș NU a respectat NICIODATĂ Hotărârea Judecătorească! Mi-am văzut copiii sporadic numai când, cât și cum a vrut ea”, se arată în mesajul lui Mihai Făgădaru.

„Prizonierii unei mame iresponsabile”

În mesajul dur în care o „taxează” pe Ioana Picoș, Mihai Făgădaru vorbește despre faptul că, în timpul pandemiei, actrița nu i-ar fi dat voie sub nicio formă să interacționeze cu copiii săi.

„N-am avut Paște, Crăciun sau zi de naștere cu copiii mei, iar în ultimele luni, de la începutul pandemiei, mi-am văzut copiii numai în genunchi, prin zăbrelele gardului, aceștia fiind «prizonierii» unei mame iresponsabile.

Dacă a ales să trădeze această familie și  jurămintele de la nuntă și alege să joace în altă piesă, cu un alt «actor», este alegerea ei, patologia ei, dar copiii mei NU vor face figurație în această mizerie cu iz de adulter.
Nu vreau sa creez o telenovelă, că m-am săturat să trăiesc una! Nu vreau să fac un serial din drama mea și a copiilor. Vreau doar să fie OM! Și să conștientizeze CĂ TOATE DECIZIILE EI mi-au afectat copiii la nivel psiho-emoțional! Iar aceste efecte se vor vedea în timp. Iar toate aceste abuzuri trebuie să înceteze! Prin această acțiune publică, vreau să o determin să devină mama pe care copiii noștri să o poată iubi și respecta!

Este evident că nu am dorit denigrarea ei publică, din moment ce dovezile sunt vechi. Totul a culminat când efectiv nu mi-a mai fost permisă vizitarea sau preluarea copiilor,conform deciziei judecătorești!”, este mesajul disperat al lui Mihai Făgădaru.

Ioana Picoș și Mihai Făgădaru, alături de gemenii lor

Cum se apără Ioana Picoș, după ce a fost prinsă cu iubitul, în fața bisericii

”Întrucât sunt persoană publică și în acea postare a lipit videouri și poze care deformează adevărul, mă văd obligată să clarific aceste aspecte. Eu și Mihai nu mai trăim împreună din anul 2018. Motivul principal fiind acela că este agresiv și violent.

În acest sens, am certificat medico-legal întrucât abuzurile s-au întâmplat în repetate rânduri, de față cu copiii și cu alte persoane. Am considerat că așa ceva nu trebuie să existe într-o relație, iar copiii nu trebuie să fie martori la astfel de scene pentru că erau traumatizați de ceea ce vedeau. În acest sens am dovezi și martori care vor expune totul în instanță.

Cu toate acestea, el, din 2018, a văzut săptămânal copiii (și în acest sens există poze cu el și copiii și martori care vor da mărturie în instanță că acesta este adevărul, cu dovadă cronologică la fiecare mesaj și poză). Ulterior, am făcut o convenție între noi doi, de față cu avocații noștri, prin care am stabilit un program de vizită și am convenit ca Mihai să dea copiilor suma modică de 400 de lei pe lună pentru că nu dăduse niciun leu pentru propriii lui copii până atunci. Deși eu am respectat convenția (lucru care poate fi verificat de decizia instanței care a ajuns la această concluzie), el nu a dat copiilor niciun ban din 2018 până în prezent”, a menționat și Ioana Picoș, într-un mesaj postat pe contul său de Facebook.

Actrița își acuză fostul soț că nu contribuie cu bani la creșterea copiilor pe care îi au împreună

În același mesaj cu acuze dure la adresa fostului său soț, Ioana Picoș a punctat faptul că acesta nu se îngrijește de cheltuielile ce țin de creșterea gemenilor pe care îi au împreună.

„A dat, în 2 ani, o singură dată 400 de lei! Îi cresc singură, împreună cu mama mea. Haine, hrană, jucării, totul, este susținut financiar de mine și mama. Motiv pentru care am fost nevoită să apelez la instanță pentru a-l determina să le plătească copiilor pensie de întreținere. Trebuie să precizez că nici până astăzi, deși am decizia instanței (executorie), Mihai încă nu a dat niciun ban pentru copii deși din salariul de 4.000 de lei net aș crede că ar trebui să poată găsi niște bani pentru traiul copiilor despre care spune că îi pasă!

Acțiunea de divorț a fost introdusă în anul 2019, prin urmare, noi de doi ani nu mai trăim împreună și de un an suntem în proces de divorț. Deci, ce adulter?!…

Motivul pentru care Mihai nu s-a făcut preot din 2014 până în 2018 când ne-am despărțit în fapt, e simplu: trebuia să-și dea examenul de capacitate. În 4 ani avea tot timpul, dacă era o prioritate”, a fost mesajul postat de Ioana, pe pagina de Facebook.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Parteneri
Andreea Marin, poză incendiară. Reacția iubitului a fost TOTAL NEAȘTEPTATĂ! Toată lumea a văzut!
Andreea Marin, poză incendiară. Reacția iubitului a fost TOTAL NEAȘTEPTATĂ! Toată lumea a văzut!
Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”
Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar...
FOTO. Loredana Groza, noi imagini controversate! Cum s-a lăsat pozată și filmată cântăreața
FOTO. Loredana Groza, noi imagini controversate! Cum s-a lăsat pozată și filmată cântăreața
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
Anamaria Prodan, postare incendiară pe Instagram. Mii de reacţii în câteva minute
Anamaria Prodan, postare incendiară pe Instagram. Mii de reacţii în câteva minute
Cât este de ușor de modificat kilometrajul unei mașini moderne? Testat pe mașini produse după 2019
Cât este de ușor de modificat kilometrajul unei mașini moderne? Testat pe mașini produse după...
Demența la bătrânețe poate fi prevenită, dacă urmezi 5 sfaturi simple
Demența la bătrânețe poate fi prevenită, dacă urmezi 5 sfaturi simple
Antonia are 3 copii, dar arată demențial. Artista a dezvăluit ce secret de alimentație are
Antonia are 3 copii, dar arată demențial. Artista a dezvăluit ce secret de alimentație are
VIDEO zdrobitor! Dacian Cioloș, făcut de râs la Digi 24
VIDEO zdrobitor! Dacian Cioloș, făcut de râs la Digi 24
Ce a făcut Anamaria Prodan după ce a văzut pozele cu Reghe și iubita. Dumnezeule mare, n-a mai gândit deloc!
Ce a făcut Anamaria Prodan după ce a văzut pozele cu Reghe și iubita. Dumnezeule...
Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Vărsător
Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Vărsător
BANCUL ZILEI – Fetele de măritat și detaliile picante din dormitor
BANCUL ZILEI – Fetele de măritat și detaliile picante din dormitor
S-a spus că face videochat, dar iată cu ce se ocupă, de fapt, amanta lui Reghe! Are studii chiar și la Cambridge
S-a spus că face videochat, dar iată cu ce se ocupă, de fapt, amanta lui...
Horoscop de weekend, 17 octombrie! Zodia care bate pe toată lumea la cap. Nu vei obține nimic. Ești prea vorbăreț
Horoscop de weekend, 17 octombrie! Zodia care bate pe toată lumea la cap. Nu vei...
Lovitură imensă pentru cei cu centrale de apartament! Când vor fi înlocuite
Lovitură imensă pentru cei cu centrale de apartament! Când vor fi înlocuite
Virus apocaliptic la orizont! Covid-19 e ultima grijă. Vine Nipah
Virus apocaliptic la orizont! Covid-19 e ultima grijă. Vine Nipah
Ora de iarnă 2021. Nu se mai dă ceasul? Anunț pentru toți românii
Ora de iarnă 2021. Nu se mai dă ceasul? Anunț pentru toți românii
Și-a dat în judecată soțul care a bătut-o. Motivul agresiunii e tulburător: i-a cerut să...
Și-a dat în judecată soțul care a bătut-o. Motivul agresiunii e tulburător: i-a cerut să...
În ce stare se află soacra Simonei Halep. Toni Iuruc, surprins extrem de agitat pe holurile spitalului
În ce stare se află soacra Simonei Halep. Toni Iuruc, surprins extrem de agitat pe...
VIDEO Trucuri pentru a avea mai multe locuri în avion
VIDEO Trucuri pentru a avea mai multe locuri în avion
Unde crede băiatul Elodiei că este mama sa? Dezvăluiri tulburătoare
Unde crede băiatul Elodiei că este mama sa? Dezvăluiri tulburătoare
Incident grav cu Vladimir Putin și o jurnalistă americană: „O femeie frumoasă, drăguță...”
Incident grav cu Vladimir Putin și o jurnalistă americană: „O femeie frumoasă, drăguță...”
S-a aflat MOTIVUL morții Nicoletei, fata care a decedat în sala de clasă! E incredibil ce au descoperit medicii legiști!
S-a aflat MOTIVUL morții Nicoletei, fata care a decedat în sala de clasă! E incredibil...
O femeie gardian a uluit autoritățile! S-a iubit cu un pușcăriaș în fața altor deținuți: cum își decupase uniforma
O femeie gardian a uluit autoritățile! S-a iubit cu un pușcăriaș în fața altor deținuți:...
Acum s-a aflat cu adevărat de ce nu vor să se vaccineze românii! Totul a fost postat pe internet
Acum s-a aflat cu adevărat de ce nu vor să se vaccineze românii! Totul a...
Ce se întâmplă cu copilul Siminei Loica și al lui Alex Zănoagă dupa DESPARTIRE:  Mă bate încontinuU
Ce se întâmplă cu copilul Siminei Loica și al lui Alex Zănoagă dupa DESPARTIRE: Mă...
Veşti proaste pentru şoferi. Se schimbă radical Codul Rutier. Ce vor păţi cei care fac asta
Veşti proaste pentru şoferi. Se schimbă radical Codul Rutier. Ce vor păţi cei care fac...
Pâinea noastră (scumpă) cea de toate zilele? România, producţie record de grâu în 2021
Pâinea noastră (scumpă) cea de toate zilele? România, producţie record de grâu în 2021
Ambulanța a ajuns la casa Gabrielei Cristea! „Speram sa trecem cu bine perioada asta”
Ambulanța a ajuns la casa Gabrielei Cristea! „Speram sa trecem cu bine perioada asta”
Gabriela Cristea este în pragul SĂRĂCIEI!? Câți bani câștigă acum
Gabriela Cristea este în pragul SĂRĂCIEI!? Câți bani câștigă acum
Ce salariu are un preot.  Suma pe care o încasează lunar
Ce salariu are un preot. Suma pe care o încasează lunar