Gina Pistol a recunoscut pentru prima dată relația cu Smiley: „Familiile noastre știau de noi” De ce s-au ascuns

Publicat: 10/10/2019 | 15:13
Gina Pistol a recunoscut pentru prima dată relația cu Smiley: „Familiile noastre știau de noi” De ce s-au ascuns

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani și jumătate, însă în urmă cu puțin timp, au decis să vorbească și să își asume relația. Blondina a acordat un interviu în care a vorbit despre ceea ce trăiește alături de Smiley și de ce preferă să țină totul discret.

Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva. Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: «Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?». Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el”, a mai spus vedeta Anteni 1.„, a spus vedeta tv în cadrul interviului pentru Elle.

“Dacă bărbatul meu mă cere de soață…”

Gina Pistol a vorbit deschis despre nunta cu Smiley. Ba, mai mult decât atât, vedeta ne-a mărturisit că ar fi dispusă să renunțe la numele  ”Pistol” și să ia numele soțului, după căsătorie. Mai în glumă, mai în serios, în viitor nu este exclus ca blondina să se prezinte cu numele de… Gina Maria.

”Dacă bărbatul meu mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, declara Gina Pistol, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu din martie 2017, însă au fost extrem de discreți cu aparițiile în public. Totuși, recent, artistul a confirmat faptul că are o legătură cu o femeie, pe care o consideră ideală pentru el. “Cred că femeia cu care sunt e cea ideală”, a spus Smiley.