Gina Pistol e însărcinată?! Declarația uluitoare a lui Scărlătescu

Autor: Bogdan Stanescu
Publicat: 17/03/2018 | 18:20

Chef Cătălin Scărlătescu a oferit o declarație care a dat naștere speculațiilor că Gina Pistol ar fi gravidă. Declarația lui Scărlătescu a fost făcută în cadrul emisiunii „Răi da’ buni”.

„Eu cred că e fetiţă” a spus Chef Cătălin Scărlătescu, declarația lui ducând pe toată lumea cu gândul că prezentatoarea TV ar putea fi gravidă. Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu sunt, pe lângă colegi la show-ul „Chefi la cuțite”, și prieteni foarte buni. La un moment dat chiar s-a speculat pe tema unei posibile relații amoroase între ei.

Gina Pistol nu excludea o viitoare sarcină cu o lună în urmă

”Mie îmi e teamă de responsabilitatea mare. Vrem – nu vrem facem alegeri pentru copilul nostru. Eu l-am crescut pe fratele meu, care este cu 5 ani mai mic decât mine. Are prea mult bun-simț. Poate îmi e dat să fac un copil, doi. Tot amân așa. Zic că poate la anul”, declara vedeta TV în urmă cu o lună.

Gina Pistol are o relație cu Smiley. Toată lumea știe că cei doi sunt împreună, însă nici prezentatoarea TV, nici celebrul cântăreț nu și-au asumat public relația. (VEZI ȘI: I-am filmat când… Fosta iubită a lui Smiley și-a asumat noua relație!)

Citește și...