Gina Pistol e însărcinată! Urmează nunta? Ce spune iubita lui Smiley

Publicat: 21/08/2020 | 08:45

Gina Pistol și Smiley vor avea primul copil, prezentatoarea emisiunii culinare Chefi la cuțite fiind însărcinată în luna a treia. Ce spune, însă, iubita celebrului Smiley despre căsătorie?

CITEȘTE ȘI: SMILEY ȘI GINA PISTOL, CRITICAȚI DUR DUPĂ CE ARTISTUL A FOST AMENDAT PENTRU VITEZĂ! FANII AU PORNIT UN SCANDAL MONSTRUOS PE INSTAGRAM

Gina Pistol avea să dezvăluie, pentru Click.ro, ce părere are despre mariaj. Planuri nu-și face deloc, deși va deveni mama peste șase luni. „De măritat nu știu, nu îmi fac planuri! Sunt sigură că Dumnezeu are el grijă şi de asta. Consider că în viață nimic nu este întâmplător! Am momente când sunt fericită, am momente când am motive de supărare sau de tristețe, sunt un om normal. Felul meu de a fi este acela al unui om optimist. Din cea mai întunecată zi încerc să văd lumina de la lună sau de la stele”, a spus Gina Pistol, la prezentarea unui eveniment monden.

Gina Pistol e însărcinată! A fost copleșită de mesajele fanilor

Imediat cum s-a aflat că este însărcinată, Gina Pistol a fost copleșită de mesajele fanilor, care s-au grăbit să o felicite. La rândul ei, vedeta de la Antena 1 le-a împărtășin celor care o iubesc faptul că a luat mai multe decizii în viața ei. “Nu știu alții cum sunt, dar eu ador drumurile lungi cu mașina. Obișnuiesc să merg la mare, la munte sau chiar la un drum mai lung și mi-am dat seama cât de importantă este siguranța. (…).

NU RATA: CUM A REACŢIONAT GINA PISTOL ATUNCI CÂND A VĂZUT CĂ SMILEY ESTE TESTAT ANTI-DROG. VEDETA ANTENA 1 A ÎNCERCAT SĂ-ȘI ASCUNDĂ SARCINA

Tot procesul are loc online si nu implică decât 10 minute și 3 pași simpli. Spor, simpaticilor și aveți grijă de voi! (…)”, a fost primul mesaj al Andrei pe Instagram. “Felicitări, Ginuța! Să fii sănătoasă, sarcină ușoară”, “Graviduța 😍”, “Felicitări, sarcină ușoară! Ce o sa aveți, băiețel sau fetiță? Ești minunată, tot binele din lume îți doresc”, “Chiar credeți că o să îți spună dacă o să fie fetiță sau băiețel dacă încă nu a vrut să anunțe așa ceva…?”, “Sarcină ușoară, fată frumoasă❤️😍👏”, “Să fiți sănătoși! Meritați”, “Ești foarte frumoasă ❤️”, sunt câteva dintre aprecierile fanilor.