Gina Pistol, gestul romantic pe care l-a făcut de ziua lui Smiley: “La mulți ani!”

Publicat: 28/07/2018 | 14:01

Smiley a împlinit 35 de ani și a avut parte de o zi de naștere foarte frumoasă, după cum chiar el a mărturisitîn public. La ceas de sărbătoare, iubita lui i-a făcut o surpriză ca-n filmele romantice de la Hollywood. Gina Pistol a încercat să fie discretă, dar sărbătoritul a dat-o de gol în fața fanilor.

Citește și: De ziua lui, Smiley anunță turneul național “Confesiune”

Gestul romantic făcut de Gina Pistol de ziua lui Smiley

Ieri, 27 iulie, Smiley a împlinit 35 de ani. De ziua lui, artistul a avut alături cele mai dragi persoane din viața lui și, desigur, nu putea lipsi femeia iubită. Gina Pistol a împărtășit fanilor într-un mod indirect una dintre surprizele pe care i le-a făcut iubitului ei. Prezentatoarea TV i-a adus numeroase baloane colorate juratului de la “Vocea României”, pe care a pus din Photoshop câte un zâmbet… în engleză se spune: “smiley”… ce concidență, nu!?! La fel ca numele de scenă a îndrăgitului artist. Pe imaginea postată pe o rețea de socializare ea a scris un mesaj în limba engleză: “Happy birthday (n.r.: La mulți ani!)”.

Citește și: Gina Pistol, pățanie de zile mari în vacanța cu Smiley! Cine i-a greșit numele vedetei

La câteva ore distanță, sărbătoritul s-a pozat cu baloanele de la iubita lui și a urcat fotografia, însoțită de o descriere pe contul său de Instagram.

“Am avut cea mai frumoasa zi de nastere. Am primit peste 10.000 de urari de la voi si am trait cele mai tari experiente. Sunt coplesit si va multumesc tuturor! Daca v-ati abonat, vedeti pe Facebook Messenger cum a fost ziua mea de azi.#dincolodemuzica #recunoscator #tuturor” este mesajul scris de Smiley în dreptul imaginii în care apare cu baloane în mână.

Citește și:Gina Pistol a vorbit pentru prima oară despre nunta cu Smiley: „Vă chem pe toți!”

Smiley se iubește cu Gina Pistol de anul trecut

Smiley, pe numele său adevărat Andrei Tiberiu Maria, s-a născut pe 27 iulie 1983, în Piteşti. El este cântăreț, actor, compozitor, producător. Artistul a debutat în carieră ca membru al trupei Simplu. Smiley și Gina Pistol formează un cuplu din vara anului trecut.

Citește și...