Gina Pistol i-a cunoscut pe părinții lui Smiley! Au făcut fotografii

Publicat: 08/01/2020 | 08:21
Gina Pistol i-a cunoscut pe părinții lui Smiley! Au făcut fotografii

Smiley și Gina Pistol au lăsat deoparte o discreție sentimentală care a pus fanii pe jar, multă vreme, ajungând la concluzia că nu trebuie să se mai ”ascundă” de nimeni. Cele două vedete – sau cei doi îndrăgostiți, ca să fim mai exacți – au plecat în vacanță, însă nu singuri, ci împreună cu părinții lui Smiley.

O astfel de ”aventură” este semnalul clar că Gina Pistol este integrată 100% în familia artistului de care s-a îndrăgostit, iar relația celor doi a intrat într-o altă etapă.  ”Cu ai mei de ziua lor! Cea mai mare bucurie! La mulți ani, mama! La mulți ani, tata! Va iubim și va mulțumim!”, a scris Smiley pe pagina sa de Instagram.

Smiley, Gina și părinții artistului au ales ales o destinație exotică, pentru a se bucura de valuri și de soarele torid. Spre deosebire de Smiley, Gina a fost, totuși, ceva mai reținută, preferând să se relaxeze corespunzător, dar fără a posta, cel puțin deocamdată, fotografii.

Smiley, alături de părinții săi. Gina Pistol le este alături în vacanța exotică

Smiley: ”Eu nu ascund cu nimic treaba asta”

Smiley le-a făcut fanilor o bucurie, declarând că el și Gina, ”cumva”, s-au plăcut tot timpul. Așa că relația sentimentală s-a construit pas cu pas, iar cei doi sunt foarte fericiți împreună și se completează reciproc. Smiley a mărturisit că discreția de care au dat dovadă s-a datorat dorinței sale de a o… proteja pe Gina Pistol de ”gura lumii”.

Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat Smiley pentru revista Unica.

Citește și...