Gina Pistol și Smiley, prima apariție publică după ce s-a aflat despre mesajele dintre artist și Ana Baniciu. Gesturile prezentatoarei au spus adevărul despre relația ei

Publicat: 23/02/2018 | 13:03

La doar două zile după ce s-a aflat că între Smiley și Ana, fiica lui Mircea Baniciu, a existat un schimb de mesaje nepotrivite, artistul și iubita sa oficială și-au făcut apariția la o petrecere cu ștaif. Gesturile făcute de Gina Pistol în preajma lui Smiley au vorbit de la sine despre cum este relația lor, de fapt, acum.

 

Citește și: Gina Pistol o înțeapă pe „Funduleț”: „Am mâncat peștisori mai mari la viața mea!” Prima declarație a vedetei de la Antenă, după ce CANCAN.ro a dezvăluit apropierea dintre Smiley și Ana Baniciu!

Smiley și Gina Pistol s-au numărat printre invitații care au fost seara trecută la ZU Party. Cei doi au avut un comportament de îndrăgostiți, lăsând să se înțeleagă faptul că Ana Baniciu nu a făcut ca flacăra iubirii lor să se stingă.

În plus, prezentatoarea de la „Asia Express” a avut câteva gesturi, care au dezvăluit cât de mult își apreciază și susține iubitul. De exemplu, la scurt timp după ce Smiley a urcat pe scenă alături de Feli, alături de care a cântat, din mulțime, Gina Pistol îl sorbea din priviri, era toată numai un zâmbet și chiar i-a filmat pe cei doi artiști în timp ce cântau o melodie sensibilă. Frumoasa prezentatoare a și cântat versurile piesei iubitului ei, semn că știe toate versurile. Altfel spus… povestea celor doi de iubire continuă.

Citește și: Gestul făcut de Smiley în timp ce Gina Pistol şi Ana Baniciu transmit mesaje subliminale

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu din  vara anului trecut.

Citește și...