Giovani Becali refuza sa-i plateasca 85.000 de euro femeii cu care ar avea un copil. Afla la ce masura a recurs

Publicat: 06/12/2013 | 00:12

Giovani Becali nu vrea sa plateasca pensia alimentara baiatului pe care l-ar fi facut in urma cu mai multi ani, desi a fost obligat printr-o hotarare judecatoreasca.

 Aida Giurumescu, femeia care a afirmat de mai multe ori  ca are un copil cu Giovani Becali, se razboieste cu acesta in instanta de ani buni, iar recent a obtinut executarea silita a impresarului. Femeia vrea sa recupereze astfel 85.000 euro, suma care reprezinta pensia alimentara a copilului pentru mai multi ani.

Ea a sustinut ca la inceputul anului 2000 a trait o frumoasa poveste de dragoste cu Becali, si ca din iubirea lor s-a nascut Bernhard, un baiat care are acum 11 ani. Giovani Becali a negat insa acest lucru si nu si-a recunoscut niciodata copilul.

Aida Giurumescu
Aida Giurumescu

Drept urmare, Aida Giurumescu l-a actionat pe impresar in judecata si in Austria, iar magistratii de acolo i-au dat castig de cauza, si au stabilit ca acesta trebuie sa-i plateasca lui Bernhard 85.000 de euro pensie alimentara retroactiva.

Recent, Giovani Becali, care a refuzat sa faca si un test de paternitate, a introdus o actiune in instanta prin care contesta executarea sa silita, incercand astfel sa nu platesca  cei 85.000 de euro. Ramane de vazut daca impresarul va avea castig de cauza, sau daca va fi nevoit sa bage intr-un final mana in buzunar si sa plateasca. (B.G.)

 

Citește și...