Giulia, mărturii incendiare din dormitor! Artista cum menţine aprinsă flacăra pasiunii după apariţia copiilor: ”Noroc cu makeup sex!”

Publicat: 12/05/2017 | 12:51
Giulia, mărturii incendiare din dormitor! Artista cum menţine aprinsă flacăra pasiunii după apariţia copiilor: ”Noroc cu makeup sex!”

Giulia a lăsat pudoarea deoparte şi a făcut dezvăluiri inedite despre viaţa ei amoroasă cu Vlad Huidu. Artista a mărturisit că odată cu apariţia copiilor timpul pentru picanteriile din dormitor a dispărut.

Giulia a postat pe blogul personal un mesaj pe blogul personal în care vorbeşte despre sexul după căsătorie şi după apariţia copiilor. Artista a mărturisit că odată cu apariţia fiicei sale a pus pe locul doi relaţia cu Vlad Huidu şi s-a dedicat în totalitate îngrijirii micuţei. Vedeta a mărturisit că la un moment dat a conştientizat că legătura dintre ea şi Vlad se cam stingea, în ciuda escapadelor de 2-3 zile, iar acum încearcă să menţină flacăra pasiunii aprinsă cu ajutorul momentelor de intimitate pentru care încearcă să-şi găsească timp şi cu sexul de împăcare.

”Stateam de curand si povesteam cu prietenele mele despre viata inainte si dupa casatorie. Doar una dintre noi, fara copii, ne povestea ca e mai greu parca sa isi faca timp sa faca dragoste cu sotul ei de 3 ori pe zi ca inainte. Noi, cele cu copii, eram aproape socate de numar, in primul rand. Ne si imaginam cum ar fi ca pe langa tot ce implica statul cu copiii nostri sa mai gasim putere si pentru cifra 3. O gluma! Bun, deci hai sa vedem cum sta treaba.

Te indragostesti, te casatoresti, faci copii si gata? Dupa asta sigur trebuie sa urmeze ceva, nu? Inteleg ca unele femei dup ace nasc nu mai gasesc putere sa fie cum erau inainte de nastere ca am fost si eu acolo. Singurele lucruri pe care le faceam era sa alaptez copilul, sa fac curatenie, sa gatesc, sa apuc sa fac dus dimineata si seara si maximum imi aruncam pe mine o pijama cu 101 dalmatieni sau eventual un trenning comod si imi prindeam si un mot in varful capului. Sotul meu ajungea tarziu de la birou si tot ce intelegeam prin “sexy” era sa ii pregatesc masa si apoi sa adorm copilul. Am revazut de curand niste poze din acea perioada a mea: “Sunt mama suprema!”

Mai apoi a aparut si Mika in viata noastra si lucrurile s-au complicat definitiv. Si totusi, cumva ne e de ajuns ce avem. Gasim unele momente de intimitate, uneori cu adrenalina alteori nu. Mai fugim de acasa 2 nopti pe la munte sau la mare. Cumva reusim sa ne regasim pe noi ca si cuplu in fiecare lucru pe care il facem. Chiar si atunci cand ne certam. Noroc cu makeup sex.

In concluzie eu cred ca daca vrei sa mentii aprins focul pasiunii dupa cativa ani de casnicie sau dupa aparitia copiilor nu iti trebuie decat o buna organizare si o dragoste neconditionata de sine. Iubeste-te pe tine, ai rabdare, doreste-ti sa fii cea mai buna versiune a ta. Rolul de ‘mama grijulie’ se completeaza de minune cu rolul de ‘iubita’ a barbatului pe care l-ai ales”, le-a spus Giulia prietenilor ei virtuali prin intermediul unui mesaj postat pe blogul personal.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020