Giuliano, cel mai puternic copil din România, a împlinit 14 ani

Publicat: 18/06/2018 | 19:52

Este sărbătoare în familia celui mai puternic copil din România. „Micul Hercule”, aşa cum este cunoscut Giuliano Stroe, a împlinit 14 ani. 

Astăzi, am 14 de ani, şi cu această ocazie vreau să-i salut pe toţi prietenii şi mii de fani care nu s-au oprit să mă urmărească de la vârsta pe care am făcut-o furore pe youtube. Cu respect! Îi salut pe toţi şi vă doresc tot binele din lume!”, a scris Giuliano pe pagina lui de socializare.

Era stupoare în faţa micilor ecrane, când un copil de numai câţiva anişori se încorda, la indicaţiile tatălui, precum Arnold Schwarzenegger. Şi apoi făcea flotări de pierdeai numărul lor… Giuliano e numele lui, un puşti al cărui părinte a pus sportul pe primul loc, mai mult, l-a împins până la limite. Giuliano, primul, pentru că fratele lui avea să urmeze acelaşi tratament, a executat ca la armată, a strâns din dinţi şi ”pacheţelele” de muşchi s-au strâns şi ele. Doar că pe abdomenul micuţului.
Greu de crezut că lui Giuliano i-a plăcut tratamentul, dar, cu timpul, s-a învăţat cu regimul impus, ba chiar i-a plăcut, pentru că a devenit şi celebru. Nu numai un pachet de muşchi. În urmă cu un an, îşi privea fratele cum îi calcă pe urme. Nu-l cruţa, însă. Tatăl lor, undeva în colţul camerei, filma şi dădea indicaţii.
O zi din viaţa lor înseamnă muncă şi puţine zâmbete înainte şi după masă. ”Micuţul Hercule” a ”pus” bine pe el, braţul e hotărât când ”duce” directa în bărbia fratelui. În ring sunt duşmani! Giuliano are alură de mare sportiv. Probabil va şi ajunge.
„Micul Hercule” a intrat în Cartea Recordurilor atunci când avea 5 ani, el devenind cel mai puternic copil din lume. Giuliano are un frate cu doi ani mai mic decât el, care este şi el plin de muşchi. Cei doi au început, recent, să facă box împreună.

 

Citește și...