Gluma se îngroașă în Moldova »» Criză profundă la FC Botoșani!

Autor: Cristian P
Publicat: 08/04/2019 | 08:25

FC Botoșani a rămas fără victorie în play-out-ul Ligii I. Echipa pregătită de Liviu Ciobotariu a cedat la limită, scor 2-0 (1-0), duelul susținut cu Gaz Metan Medaiaș în cadrul rundei a IV-a a Ligii I și tremură pentru locul care să le asigure prezența și în sezonul viitor pe prima scenă fotbalistică a țării.

Elevii lui Liviu Ciobotariu au început bine meciul însă au primit gol în minutul 13 în urma unei faze fixe, Larie reluând cu capul în plasa lui Fraisl după un corner, fază la care defensiva botoșăneană a fost visătoare.

Trupa pregătită de „Ciobi” a încercat fără succes să reintre în joc, astfel că după primele 45 de minute de joc, Gaz Metan a intrat la cabine cu avantaj minim pe tabela de marcaj.

Gaz Metan Mediaș a dat lovitura de grație botoșănenilor în ultimul minut al prelungirilor, Olaru reluând în plasa porții lui Fraisl după o nouă gafă de „cascadorii râsului” în defensiva botoșăneană, partida terminându-se cu scorul de 2-0.

În urma acestui rezultat FC Botoșani a rămas pe locul 5 în play-out la două puncte de Hermannstadt, echipă care se află pe loc de baraj.

Următorul meci al FC Botoșani în Liga 1 va fi sâmbătă, 13 aprilie pe „Municipal” de la ora 18:30 împotriva celor de la FC Hermannstadt, iar duelul devine capital pentru moldoveni care în cazul unui nou rezultat negativ vor lupta până la finalul play-out-ului pentru salvarea de la retrogradare.

Rezultatele etapei a IV-a play-out Liga 1 

Dinamo- Concordia Chiajna 3-2

Dunărea Călărași- FC Voluntari 1-1

FC Hermannstadt- Poli Iași 0-1

Gaz Metan Mediaș- FC Botoșani 2-0

Clasament play-out Liga I:

1 Gaz Metan Mediaș- 28 pct.

2 Dinamo București- 25 pct.

3 Poli Iași- 23 pct.

4 FC Voluntari-21 pct.

5 FC Botoșani- 19 pct.

6 FC Hermannstadt- 17 pct.

7 Dunărea Călărași- 16 pct.

8 Concordia Chiajna- 11 pct.

 

Citește și...