Gorj: Două persoane rănite, după ce un taxi a lovit trei mașini și s-a răsturnat

Publicat: 21/03/2019 | 08:14
Gorj: Două persoane rănite, după ce un taxi a lovit trei mașini și s-a răsturnat

Două persoane au fost rănite, joi dimineața, în municipiul Motru, județul Gorj, după ce un taxi care circula cu viteză s-a răsturnat și a lovit trei mașini. Vicrimele au fost duse la spital, conștiente.

Potrivit reprezentanților ISU Gorj, în accidentul de la Motru au fost două persoane rănite, una fiind încarcerată. Acestea se aflau într-un taxi care s-a răsturnat după ce a lovit trei mașini.

Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza municipiului Motru, în care a fost implicat un autoturism care a acroșat alte trei autoturisme și s-a răsturnat. Ambele victime erau conștiente, însă bărbatul de 52 de ani era încarcerat pe scaunul din dreapta al autovehiculului.Cei doi bărbați au fost transportați la spitalul din Motru„, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Reprezentanții IPJ Gorj au transmis că șoferul de taxi nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„Cauza producerii evenimentului rutier a fost neadaptarea vitezei la condițiile de drum. Carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a derapat în partea stângă, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme care erau parcate regulamentar”, a precizat Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Citește și...