Doi dintre frații lui Emi Pian, reținuți pentru 24 de ore. De ce îi acuză procurorii

Publicat: 12/08/2020 | 17:29

Autoritățile i-au reținut în urmă cu scurt timp pe doi dintre frații lui Emi Pian, Grațian și Ciprian. De asemenea, astăzi au fost făcute mai multe percheziții legate de dosarul uciderii liderului Duduienilor.

Polițiștii au făcut noi descinderi, în această dimineață, după scandalul din 4 august, în urma căruia Emi Pian a fost omorât. (VEZI AICI: CE PLAN DE RĂZBUNARE AR FI PUS LA CALE DUDUIANU SENIOR, DIN PUȘCĂRIE. “VREA CA UCIGAȘUL FIULUI SĂU SĂ FIE…”)

În urmă cu scurt timp, Grațian și Ciprian Duduianu, frații interlopului ucis, au fost reținuți pentru 24 de ore, potrivit România TV

Cei doi sunt acuzați de tentativă de omor

Cei doi sunt acuzați de tentativă de omor. Cei doi membri ai clanului Duduianu au fost ridicați în această dimineață și duși la audieri. Surse apropiate anchetei au dezvăluit, pentru Gândul.ro, că oamenii legii au urmărit să găsească probe suplimentare în dosarul de tentativă de omor, în care ucigașul lui Emi Pian are calitatea de victimă.

„Procurorii au ridicat înscrisuri, nu au fost găsite haine din seara aceea, a fost găsit doar un cuțit pe care îl are orice om în gospodărie”, a spus Violeta Podolianu, avocatul unuia dintre frații lui Emi.

Ciprian și Grațian Pian au fost reținuți pentru tentativă de omor

La nici o zi de la înmormântarea lui Emi Pian, fiul și fratele lui Emi au decis să facă dezvăluiri despre noaptea în care a murit liderul Duduienilor.

Cei doi Duduieni au povestit că exista un conflict mai vechi cu clanul Rinu. Fratele lui Pian a povestit cum a fost la un pas de moarte după ce, acum 3 ani, o rudă a celui care l-a tăiat pe Emi l-a atacat pe stradă.

„Oamenii ăștia s-au ținut de noi de o vreme încoace. Și au reușit acum, cu Emi. Noi vrem atât, să scoată adevărul la iveală. Și să ne lase în pace”, a spus fratele lui Emi Pian.

Familia interlopului ucis susține că atacul a fost plănuit de clanul Rinu, dar că ei nu caută răzbunare și vor lăsa autoritățile să își facă treaba.

Filmul morții lui Emi Pian

În noaptea fatidică, la masa de barbut ar fi fost mai mulți lideri interlopi din București, între care fiul lui Emi Pian, care a venit să-și încerce norocul, Nat Mincă, din clanul Sadoveanu, Ninel Ștocaru, dar și mulți alții, între care și Richard Emanuel Gheorghe, care venise împreună cu prietenul său Ciprian al lui Napi. (CITEȘTE ȘI: EMI PIAN, ÎNMORMÂNTAT ÎN MARE SECRET DE FAMILIE. CUM A FOST CONDUS PE ULTIMUL DRUM “REGELE DUDUIENILOR”)

În jurul orei 02:00, Florin Mototolea ajunge la casa din Giulești și intră imediat în conflict cu Richard Emanuel Gheorghe, care îl împrumuta pe unul dintre jucători. 

Emi Pian a fost înmormântat în mare secret de familie

Conform unor martori, șirul replicilor tăioase a continuat până când, la un moment dat, în timp ce gesticula, tânărul din clanul Rinu l-a lovit pe Emi Pian, în bătaie de joc, cu palma în piept. Acesta s-ar fi simțit extrem de ofensat și i-a cerut fiului său să-l sune pe Vasile Duduianu, zis Grațian, unul dintre frații lui Emi. Totuși, în scurt timp lucrurile păreau să se fi liniștit, motiv pentru care Pian a hotărât să plece înainte ca frații și prietenii săi să ajungă la adresa respectivă.

Pe drum, aflat sub influența drogurilor și a alcoolului, liderul Duduienilor s-a întâlnit cu cei pe care îi chemase și a decis să se întoarcă, scrie Gândul

Emi Pian ar fi supraviețuit dacă i se făcea garou

În momentul în care au ajuns în curtea imobilului, a avut loc o nouă altercație, iar unul dintre membrii clanului Pian l-ar fi văzut pe Richard Emanuel Gheorghe cu briceagul în mână. Atunci ar fi dat un jet de spray lacrimogen, însă nu și-a nimerit ținta, iar cuțitarul l-a rănit pe Emi în gamba piciorului stâng. După ce l-a înțepat, acesta a fugit pe stradă, însă, după o goană de vreo 20 de metri, a fost prins și bătut crunt. Fără să știe că în zonă există camere de supraveghere, Grațian și Ciprian Pian, ajutați de un al treilea bărbat, l-ar fi lovit pe tânărul căzut la pământ cu săbiile și un obiect care pare a fi un topor. (NU RATA: SCENE ULUITOARE LA CĂPĂTÂIUL LUI EMI PIAN! SORIN COPILUL DE AUR A CĂZUT ÎN GENUNCHI ÎN TIMP CE CÂNTA + INTERLOPII AU ”ARUNCAT” CU BANI)

Grațian i-ar fi spus fratelui său să mergă la spital să-l coasă la picior, pentru că sângerează destul de tare. Ca urmare, fără ca vreo persoană prezentă să se gândească măcar să-i lege un garou improvizat desupra rănii, acesta a fost urcat în mașină și dus la Spitalul Universitar de Urgență de către fiul său. A fost și ultima dată când frații săi l-au văzut în viață.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.