Grav accident de circulație în Mureș. Un TIR a intrat în coliziune cu două mașini

Publicat: 24/10/2018 | 16:31
Grav accident de circulație în Mureș. Un TIR a intrat în coliziune cu două mașini

Grav accident de circulație în Mureș. Un TIR a intrat în coliziune cu două mașini, iar o persoană a murit. Alte trei sunt persoane sunt rănite. În urma impactului violent, autoturismele s-au răsturnat în afara părții carosabile, pe DN 13, pe raza localității mureșene Acățari, traficul fiind blocat.

Accidentul s-a produs între un TIR încărcat cu sticlă și două autoturisme. ”O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite”, au declarat polițștii sosiți la fața locului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este restricţionat pe DN 13 pe sensul Sighişoara – Târgu Mureş, pe raza localităţii Acăţari, din cauza accidentului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș, TIR-ul a fost găsit la circa 400 de metri de locul producerii accidentului, iar mașinile erau răsturnate. Șoferul TIR-ului a fost ușor rănit, iar o persoană dintr-o mașină a murit, în vreme ce alte două au fost rănite grav.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT DEOSEBIT DE GRAV ÎN CAPITALĂ! DOUĂ TRAMVAIE S-AU CIOCNIT DUPĂ CE UNUL DINTRE ELE A DERAIAT

Grav accident de circulație. În urmă cu doar câteva zile a avut loc un alt grav accident în județul Mureș

Acum șase zile, tot în județul Mureș, O persoană a murit, iar alte șapte au fost rănite, joi, în urma unui accident rutier produs între două mașini, pe un drum județean din Mureș. În urma impactului o mașină a luat foc, iar persoanele din interior au reușit să iasă la timp.

Accidentul s-a produs între două mașini. Una dintre victime a murit”, potrivit Poliției Mureș.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș au transmis că, în urma impactului un autoturism, a luat foc. Șapte persoane au fost rănite, printre ele aflându-se și doi copii. Persoana care a murit rămăsese încarcerată în autoturismul neafectat de incendiu.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT MORTAL ÎN CLUJ! UN ȘOFER DE 28 DE ANI A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN TIR