”Grenadiera” fotbalistului criticat de Gigi Becali a incendiat plaja!

Publicat: 28/07/2020 | 23:47

Oficial, FCSB-istul e accidentat, mijlocașul se află în perioada de recuperare, după ce a suferit o intervenție chirurgicală în urma unei accidentări. Însă, Dragoș Nedelcu nu se simte singur în această perioadă, fotbalistul se tratează pe litoral alături de sexoasa lui iubită. ”Grenadiera” fotbalistului criticat de Gigi Becali a incendiat plaja. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase.

Dragoș Nedelcu a fost diagnosticat cu ruptură de ligament, după un duel cu Mateo Susic, în CFR Cluj – FCSB 1-0, în cadrul etapei a treia din play-off-ul Ligii 1. După ce s-a operat într-o cunoscută clinică din Italia, fotbalistul a ”ars” mai multe etape, tratament, recuperare și tot ce trebuie pentru revenirea lui grabnică pe teren. Dar, până când, oficial, va da din nou cu piciorul în minge, Dragoș și-a permis o escapadă la mare alături de sexoasa lui iubită.

Weekendul trecut, CANCAN.RO l-a întâlnit pe fotbalistului criticat de Gigi Becali pe o renumită plajă din stațiunea fanion a litoralului românesc, unde Dragoș Nedelcu a ales să se recupereze sub stricta supraveghere a sexoasei iubite, Aza Gabriela. După intervenția chirurgicală din Italia, tânăra artistă este cea responsabilă de supravegherea fotbalistului. Blondina pare să aibă grijă ca acesta să respecte programul strict venit de la club.

Dragoș Nedelcu și iubita, Aza Gabriela, s-au relaxat pe o plajă din Mamaia

”Grenadiera” fotbalistului a incendiat plaja!

Aza Gabriela, în vârstă de 20 de ani, este o prezență cunoscută atât în lumea mondenă, cât și în lumea muzicii și este posesoarea unui fizic răvășitor. Iubita fotbalistului a furat privirile tuturor de cum și-a făcut apariția pe renumita plajă din Mamaia.

În momentul în care fotbalistul lui Gigi Becali și sexoasa-blodină au intrat în mare, atmosfera de pe renumita plajă a devenit incendiară. Și asta pentru că, blodina purta un costum de baie negru dintr-o singură piesă ce-i punea în evidență atât bustul generos cât și posteriorul bombat. Bărbații care se aflau prin zonă au reușit cu greu să-și mute privirea de la formele apertisante ale blondinei.

După ce s-au bălăcit, cei doi s-au întors, ușor, ușor, către șezlong. Și asta pentru că Dragoș Nedelcu încă nu și-a revenit după intervenția chirurgicală. Jucătorul celor de la FCSB întâmpină dificultăți în deplasare, iar acest lucru este destul de vizibil. Când a ieșit din apă mijlocașul șchiopăta extrem de serios.

Aza Gabriela, iubita Lui Dragoș Nedelcu, o veritabilă bombă sexy

“Don Juan-ul” din Liga 1

În vara anului trecut, Dragoș Nedelcu a fost protagonistul unor momente ce se pare că l-au înfuriat extrem de tare pe patronul echipei. Prezent într-unul dintre cele mai selecte cluburi din stațiunea-fanion de pe Litoral, Dragoș Nedelcu a făcut spectacol. La LOFT, și-a potolit setea cu mai multe pahare cu vin. Iar la plecare, FCSB-istul a fost “sechestrat” în parcarea localului de o blondă. Cu care s-a întreținut preț de câteva secunde. După ce s-a distrat în compania amicului Cicâldău, Nedelcu a fost “agățat” de o domnișoară apetisantă, care nu l-a lăsat, deloc, să respire. Blondina l-a “hărțuit” și i-a spus vorbe dulci, semn clar că mijlocașul FCSB-ului este o “țintă” pentru fetele frumoase.

Ar fi încercat să “lovească” la Bernadette

Altfel, Dragoș Nedelcu nu ar fi deloc străin de frumusețile autohtone. În urmă cu ceva timp, ar fi încercat să “lovească” la Bernadette de la ”Puterea Dragostei”. Jucătorul FCSB-ului ar fi abordat-o pe fosta concurentă de la Kanal D pe Instagram și, pentru o perioadă, ar fi reușit să îi pună inima pe jar. Cei doi și-au dat și numerele de telefon și au devenit mult mai intimi, vorbind pe Whatsapp și la telefon.

”Da, am început să vorbesc cu el. Trebuie să recunosc, îmi place foarte mult de el, pare un băiat cu bun simț exemplar. Am început să vorbim, inițial pe Instagram. Dar am decis să îi dau numărul de telefon după câteva conversații și am început să vorbim și la telefon. Chiar îmi plac conversațiile noastre și m-a impresionat felul lui de a fi”, a spus Bernadette de la ”Puterea Dragostei”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.