Groaznic! Unde l-au găsit polițiștii pe băiatul de 12 ani din Slatina, care a dispărut ieri de la școală după ce a ieşit din clasă, în timpul unei ore

Publicat: 02/11/2019 | 10:16

Cristin Constantin Groza a fost găsit după aproape 12 ore după ce a fost anunțată dispariția lui. În vârstă de 12 ani, băiatul a ieşit ieri din clasă, în timpul unei ore, și de atunci parcă intrase în pământ. Zeci de polițiști, jandarmi și pompieri l-au căutat pe copil și au folosit chiar și un aparat cu termoviziune.

Cristin Constantin Groza a dispărut ieri de la o școală din Olt

În vârstă de 12 ani, Cristin Constantin Groza a fost căutat de o echipă numeroasă de salvatori, după ce ieri, 1 noiembrie, în timp ce era la şcoală, a plecat şi nu a mai revenit la ore sau acasă.

“La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 19.20, polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava, au fost sesizati de o femeie din localitate, cu privire la faptul că minorul GROZA CRISTIAN CONSTANTIN,de 12 ani in jurul orelor 16.20 in timp ce se afla in timpul orelor de curs la Liceul Ștefan Diaconescu Potcoava, a părăsit sala de clasa, fara a mai reveni la scoala sau la domiciliu.

Din luna mai 2018, minorul se afla in plasament la femeia care a făcut sesizarea, asistent maternal, nefiind prima dată când pleacă în mod voluntar de la locuinta”, au spus reprezentanţii IPJ Olt.

Asistenta maternală a sunat la 112 și a anunțat dispariția băiatului, după ce acesta nu a mai ajuns acasă. În această dimineață, adolescentul a fost găsit  într-o casă părăsită din orașul Potcoava, județul Olt. Potrivit Poliției Olt, copilul nu a fost victima vreunei infracțiuni.

“Minorul Groza Cristin Constantin a fost găsit în această dimineață (sâmbătă dimineață-n.r.), în jurul orei 7.00, pe raza orașului Potcoava, într-o dependință a unei case nelocuite, fără a fi victima vreunei infracțiuni. Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgență Slatina pentru efectuarea de investigații medicale”, a anunțat IPJ Olt, potrivit Mediafax.

Citește și...