Hagi cere concentrare maximă la startul play-out-ului: „Toate echipele pleacă de la zero!”

Autor: Cristian P
Publicat: 29/02/2020 | 09:07
Hagi cere concentrare maximă la startul play-out-ului: „Toate echipele pleacă de la zero!”

Gică Hagi, managerul general al Viitorului, este optimist înaintea debutului pe care elevii săi îl vor avea în play-out-ul Ligii 1, în care vor evolua în premieră.

De la ora 17:30 la Ovidiu va veni FC Voluntari, o echipă care a bifat patru victorii în 2020 și care nu a cedat decât un singur meci în acest an, restanța cu FCSB, scor 2-1. Cu toate acestea, „Regele” nu acceptă pași greșiți în acest duel și spune că le-a cerut elevilor săi să trateze acest play-out ca pe un nou campionat.

„Începem un nou campionat, unde trebuie să demonstrăm că suntem buni, unde trebuie să tratăm fiecare meci serios, să fim conectaţi, determinaţi, să arătăm fotbalul nostru, să aratăm încă o dată că merităm şi că suntem foarte buni. Luăm fiecare meci în parte, uităm de puncte, câte puncte avem. Eu zic că toate echipele pleacă de la zero şi trebuie să fim pregătiţi pentru fiecare meci. Începem cu meciul de acasă, unde trebuie să luăm trei puncte, să jucăm la victorie, să ne impunem ritmul şi intensitatea jocului şi să câştigăm cele trei puncte. Pentru asta trebuie să marcăm cu toate că şi în ultimul meci acasă am atacat mult, dar nu am reuşit să marcăm. Sperăm ca de data asta vom face la fel de bine să atacăm la fel de bine şi să marcăm goluri”, a declarat Gică Hagi.

Înaintea confruntării de astăzi cele două formații sunt despărțite de 10 puncte în clasament. Viitorul pleacă de pe primul loc în play-out cu 20 de puncte în timp ce FC Voluntari se află pe ultimul loc cu 10 puncte. Duelul de la Ovidiu dintre FC Viitorul- FC Voluntari va începe la ora 17:30 și va fi în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Program Etapa I Play-out 2019-2020
Sepsi OSK – Poli Iași 1-1
Dinamo București – Academica Clinceni 0-1

Sâmbătă, 29 februarie
ora 17:30 Viitorul Constanța – FC Voluntari

Luni, 2 februarie
ora 18:00 FC Hermannstadt – Chindia Târgoviște

Clasament play-out:
1 Viitorul Contanța- 20 pct
2 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – 18 pct*
3 Dinamo București- 17 pct
4 Academica Clinceni- 14 pct
5 Hermannstadt- 13 pct*
6 Chindia Târgoviște- 13 pct*
7 Poli Iași- 12 pct
8 FC Voluntari- 10 pct
*) echipe care au beneficiat de rotunjire 


Citește și...