Hagi menajează vedetele în meciul cu Sepsi: „Celor care au jucat mai mult le voi da mai mult spațiu!”

Autor: Cristian P
Publicat: 04/05/2019 | 13:30
Hagi menajează vedetele în meciul cu Sepsi: „Celor care au jucat mai mult le voi da mai mult spațiu!”
Gică Hagi, managerul general al formației Viitorul Constanța a anunțat că  nu va miza pe fotbaliștii care au dus greul în acest sezon în partida cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, meci contând pentru etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii 1 Betano.

Hagi a luat decizia de a-și odihni cei mai buni jucători care au dus greul în acest sezon, pentru a-i avea la potențial 100% la finala Cupei României de pe 25 mai cu Astra Giurgiu. Astfel, Cojocaru, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer, Houri, Băluţă, Ianis, Drăguş şi Vînă sunt fotbaliştii pe care „Regele” îi va odihni astăzi.

„Celor care au jucat mai mult, până la finala Cupei României, le vom da puţin spaţiu. Mai sunt momente când trebuie să le dai câte o pauză de un meci, două, aşa cum vedem şi în fotbalul european. Ceilalţi trebuie să joace şi ei, pentru că au arătat că merită. Pentru mine, nu există titulari sau rezerve. Am încredere în toţi jucătorii şi ei mi-au arătat acest lucru. Cât despre duelul cu Sepsi, sper să vină victoria, înfrângerea lor. E meciul acasă şi încercăm. E echipa care a făcut cel mai mare progres, pentru că anul trecut era în play-out, a avut o evoluţie bună, au jucători buni, e un grup puternic care a intrat în play-off. Au jucători rapizi, tehnici, care te pot pedepsi, dacă greşeşti”, a declarat Gică Hagi, managerul general al Viitorului.

Înaintea acestui meci Viitorul se află pe locul 4 cu 30 de puncte, la șase lungimi în spatele Univerității care se află pe ultima treaptă a podiumului play-off-ului Ligii 1 în timp Sepsi este pe locul 6 cu 20 de puncte.

Duelul Viitorul- Sepsi OSK Sf. Gheorghe va avea loc astăzi de la ora 21:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Citește și...