Hagi, mulțumit cu punctul din „Gruia” deși Viitorul tremură pentru play-off: „Viaţa merge înainte!”

Autor: Cristian P
Publicat: 15/02/2020 | 10:35
Hagi, mulțumit cu punctul din „Gruia” deși Viitorul tremură pentru play-off: „Viaţa merge înainte!”

Gică Hagi, managerul general al Viitorului, s-a arătat mullțumit de punctul pe care elevii săi l-au obținut în urma remizei din „Gruia” cu CFR Cluj, scor 0-0, într-un meci contând pentru runda a XXV-a a Ligii 1.

Chiar dacă au egalat la puncte FC Botoșani, dobrogenii tremură pentru locul care să le permită accederea în play-off. Cu toate acestea, „Regele” și-a lăudat elevii pentru prestația de pe terenul campioanei și totodată a liderului la zi al Ligii 1.

„Ne-am adaptat bine la teren. CFR a controlat jocul, noi ne-am axat pe ce puteam. Am avut şi ocazia lui Iancu… Ştiam că întâlnim o echipă europeană, puternică acasă, ştiam că vor pune cel mai bun 11 pe care-l are pentru a face o repetiţie înaintea meciului cu Sevilla. Mergem în continuare, o să vedem ce o să facem. Viaţa merge înainte. Da, suntem conştienţi de greşelile pe care le-am făcut. Viaţa e făcută din oportunităţi, nu stă într-un singur meci sau în trei minute. Am arătat că putem să şi luptăm, să jucăm şi alt fel de fotbal. Ăsta e un lucru bun pentru mine. N-are rost să mai comentăm. Ştim greşelile pe care le-am făcut. Nu totdeauna poţi să fii în top. Eu ştiu că Viitorul a încercat să joace un fotbal bun”, a declarat Gică Hagi, managerul general al Viitorului.

După remiza din „Gruia”, CFR Cluj a acumulat 49 de puncte şi are un avans de șase puncte în fruntea ierarhiei faață de Universitatea Craiova și FCSB, formații care au 43 de puncte șinsunt despărțite în clasament de golaveraj. De partea cealaltă  Viitorul are 39 de puncte şi e pe locul cinci, cu o partidă în plus jucată decât urmăritoarele FC Botoşani cu 39 de puncte dar un golaveraj mai slab şi Gaz Metan, formație care are 37 de puncte, cele două urmând însă a evolua în această rundă în deplasare la Sf. Gheorghe și Clinceni.

Citește și...