Hagi vine la victorie în „Gruia”: „Vrem să luăm toate punctele!”

Autor: Cristian P
Publicat: 14/02/2020 | 11:49
Hagi vine la victorie în „Gruia”: „Vrem să luăm toate punctele!”

Gică Hagi, antrenorul principalmal formației Viitorul Constanța, a declatat în cadrul cnferinței de presă premergătoare duelului pe care elevii săi îl vor susține astăzi de la ora 20:00 în „Gruia” cu CFR Cluj că nu ar fi nicio suspriză dacă formația sa s-ar întoarce cu toate cele trie puncte din acest duel.

Hagi a spus că în ciuda eșecului cu Universitatea din runda trecută, elevii săi au un morral bun și pot obține victoria în „Gruia”.

„Mai sunt două meciuri din sezonul regular, ambele grele, dificile. Trebuie să facem puncte, să arătăm că merităm să facem performanţa de anul trecut sau de acum doi ani, aceea de a merge în play-off. Depinde însă de noi. Am făcut meciuri bune cu CFR de multe ori, şi la ei acasă şi la noi acasă, deci văd un meci deschis, un meci foarte greu, dar un meci deschis, în care dacă noi o să ne autodepăşim, o să facem un meci foarte bun, vom avea şansa noastră. Dacă nu… Cu siguranţă adversarul este foarte bun, mai ales acasă, şi o să ne fie foarte greu. Dar mai sunt două meciuri, vom vedea ce va fi. Sper să facem meciuri foarte bune, să luăm puncte şi să ajungem acolo unde ne dorim cu toţii”, a declarat Gică Hagi, managerul formației Viitorul Constanța.

Viitorul se află pe locul 6 cu 38 de puncte în timp ce CFR Cluj se află pe primul loc cu 48 de puncte. Partida din „Gruia” dintre CFR Cluj și Viitorul va începe la ora 20:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Citește și...