Hagi vrea trei puncte astăzi în Copou: „Vreau să ne întoarcem la Ovidiu cu un rezultat pozitiv!”

Publicat: 20/07/2020 | 12:07
Hagi vrea trei puncte astăzi în Copou: „Vreau să ne întoarcem la Ovidiu cu un rezultat pozitiv!”

Gică Hagi, managerul general al forrmației Viitorul Constanța, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că se așteaptă la un duel foarte greu astăzi de la ora 20:00 în Copou cu Poli Iași, meci contând pentru runda a X-a a play-out-ului Ligii 1.


BILETUL ZILEI » PARIEM PE FOTBAL PENTRU UN ÎNCEPUT DE SĂPTĂMÂNĂ CÂȘTIGĂTOR!


Cu toate că partida nu are miză decât pentru moldoveni, „Regele” nu este dispus să-i facă nicio concesie lui Mircea Rednic afirmând că își dorește toate cele trei puncte puse în joc.

„Este o deplasare grea, cu un antrenor cu mare experienţă, o echipă foarte bună cu care dacă nu faci un meci foarte bun pe ambele faze atât defensiv, cât şi ofensiv, o să ai probleme. O echipă care e capabilă să marcheze goluri, care are jucători foarte buni în atac şi jucători de experienţă în mijloc şi în apărare. Sperăm să facem un meci bun şi să venim cu un rezultat pozitiv. Când am început play-out-ul, aveam un singur obiectiv, acela de a rămâne în prima ligă, de a avea constanţă, de a face rezultate, de a fi pragmatic. Cred că am jucat un fotbal foarte bun, am făcut rezultate şi datorită acestor prestaţii în momentul de faţă avem multe victorii şi suntem mulţumiţi de parcursul pe care îl avem şi am vorbit cu jucătorii. I-am felicitat, sunt mulţumit de cum au mers lucrurile. Cred că Viitorul arată bine”, a declarat Gică Hagi, managerul general al formației Viitorul Constanța.

Dobrogenii sunt lideri detașați în play-out cu 38 de puncte, fiind la nouă lungimi de următoare clasată, Academica Clinceni și la zece puncte de FC Voluntari, Sepsi OSK Sf. Gheorghe și FC Hermannstadt, formații care au acumulat câte 28 de puncte fiind despărțite de golaveraj. De partea cealaltă, Poli Iași abordează duelul de astăzi din Copou de pe locul 6, loc de baraj, cu 22 de puncte.

Partida Poli Iași – Viitorul Constanța va avea loc astăzi de la ora 20:00, duelul contând pentru runda a X-a a play-out-ului Ligii 1.