Hannelore de la ”Insula Iubirii”, mesaj fierbinte pentru Raul: ”Ai pus mâna pe mine și…” | VIDEO

Publicat: 10/12/2018 | 10:40

Hannelore de la ”Insula Iubirii”, mesaj fierbinte pentru Raul, chiar înainte de a se căsători cu Bogdan. Hannelore și Bogdan s-au întâlnit cu Radu Vâlcan la Bonfire pentru a povesti ce au mai făcut după emisiune. Și, pentru ca totul să fie cât mai surprinzător, am aflat că Hannelore i-a trimis câteva mesaje lui Raul priun intermediul rețelei de socializare.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Raul a fost bărbatul pe care Hannelore a încercat să-l folosească pentru a-și confirma că este în continuare, o femeie atrăgătoare. Acesta a făcut totul public, în ultima ediție „Insula Iubirii”. Însă, în cele din urmă, ispita Raul nu a dat apoi curs conversației, considerând că nu are niciun rost.

”Convorbiri de 30 de minute inițiate de ea, au urmat multe mesaje”, scria Raul. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

”Doamne abia aștept să te văd. Mi-ai dat așa un fior în mare… ai pus mâna pe mine și m-au luat gândurile”, este unul dintre mesajele pe care Hannelore i le-a scris pe Facebook ispitei, după terminarea filmărilor.

Hannelore, mesaj fabulos după ce a fost difuzată ediția de la “Insula Iubirii” când s-a revăzut cu Bogdan

Ceremonia focului a lui Hannelore Ulrich și a lui Bogdan Ionescu a fost cea mai lungă din istoria show-ului filmat în Thailanda. La o zi după ce a rulat la Antena 1, fosta concurentă de la “Temptation Island – Insula Iubirii” a tunat și a fulgerat la adresa producătorilor emisiunii, subliniind că montajul a fost făcut special ca să se vadă alte lucruri și nu realitatea. Mai mult, ea a negat că i-ar fi trimis mesaje codate ispitei Andi cu ajutorul brățării.

“Vă rog să realizați că emisiunea este montată ulterior filmărilor… și în cazul meu, a fost tendențios montată, în așa fel încât lumea să înțeleagă diferit decât s-a întâmplat în realitate! Și asta pentru că am refuzat să le fac jocul, și, respectiv, dorința lor de audiența și apetitul pentru scandal. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Eu, păstrându-mi poziția de integritate fizică și comportamentală, am deranjat… și montajul a fost făcut special pentru a mă pune într-o lumina proastă! Vorbe spuse de mine scoase din context, exagerarea, insistarea, intrarea cu bocancii în suflet, manipulare psihică, lucruri întâmplate legate de altfel de lucruri și supoziții, inclusiv gesturi mărunte de-ale mele plasate în așa fel încât să reiasă altceva decât s-a întâmplat, de fapt! Încercați să înțelegeți că din cauza «nesupunerii»mele cerințelor acestei emisiuni, am ajuns victimă unui montaj murdar și defăimător mie!

(Mesajul pe brățara a fost altul, faza cu plapumă a fost diferită decât cum s-a dat.) Cât despre mesajele pe care le primesc, am impresia că unii oameni nu știu ce înseamnă unele cuvinte și nu știu când sau cu ce să le asocieze. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Nu îmi rămâne decât să le mulțumesc celor care cred în mine și care îmi sunt alături. 
O zi frumoasă! ”, a scris Hannelore Ulrich pe pagina ei de Facebook.

Citește și...